Secil_10 Kızlar 27 haftalık hamileyim 2 gündür kabus mu rüyamı bilmiyorum ama eşimi aldattığını falan gördüm ölmüş anneaneyi gördüm rüyamda ağladım kabus gören varmı bu haftalarda
Tazeannelik Secil_10 neyse herkeste varmış bu durum, ben de dün gece eşimin beni aldattığını gördüm, sabah diyorum acaba hamileyim Allah işaret mi gönderiyor ya doğruysa falan 😄
Melekkannesi Secil_10 ay bende aynı eşim polis yüksekovadayz rüyamda teröristler evimize saldırıyodu karmakarışıktı ya. Camdan bakıyodm bi mağarada bşr sürü var tam evimin karşnda falan. Uyuyamadım daha
Secil_10 Melekkannesi ya insan görünce moral motivasyon hiçbişey kalmıyo bende eşim gözümün önünde babaannemle öpüşüyolardı yorganın altından bide eşim çıplaktı falan allahım ömrümden ömür gitti çok saçmaydı bide benim önümde aman şeytan kulağına 😂😂😂😂😂
Arzuarzu Ooo olmaz mııı, bende çok görüyorum eşimin aldattığını boşadığını , evime birilerinin girdiğini , erken doğum yaptığım daha neler neler😀 uykumda ağlıyomuşum hatta eşim uyandırıyor iyi misin diye