bebegimm16 Arkadaşlar 24 haftalığım bebeğimin duruşu değişmiş ters dönmüş dedi doktor. Hareketlerinde azalma hissediyorum ters dönünce hareketlerinde azalma olur mu acaba?
Kbrahrl bebegimm16 bende 20. Haftadayım benim bebeğimde ters dönmüş aşırı hareketli bi bebekti zaten onunla alakalı olduğunu düşünmüyorum canım bazen az hareket edebilir Endişelenme demişti doktorum
Sueda29 bebegimm16 bnmde 25. Haftada ters döndğnü öğrendm canm doktrm giçbi skntı olmadğnı herşeyn normal oldgnu söyledi
Medine_1992 bebegimm16 canım benimde bebeğim ters 37 hafta olucm ve dediğin gibi hareketler daha az bende ters olunca tekmeyi rahat atamıyor
Naimeismail01 Bende 28 haftalığım benimde bebek ters duruyor bu aralar çok hissetmiyorum sağlık ocağına gittim kalbini dinlemeye normal dediler ama insanın içine kurt düşüyor 🤦🏻♀️
Minikpapatya2013 Benimkiside makat duruşunda 34.haftadayım hareket etmediğinde tatlı bişeyler arıştırın hemen harekete geçiyorlar.
bebegimm16 Allah yardımcımız olsun insan korkuyor endişeleniyor 🤲🏻 Sağ salim kucağımıza alalım inşallah sağlıkla hayırlısıyla 🤲🏻🤲🏻
bebegimm16 anladım çok teşekkürler Bebeğin ters dönmüş olması sıkıntı değil zaten normal dedi doktor ben sadece hareketleri biraz az hissediyorum o yüzden stres yaptım