Sevvalmina 6+2 haftalık hamileyim sabah bulantılarım oluyor o yüzden kahvaltı edemiyorum geç saatlere kalıyor kahvaltım bebeğime bisey olur diye korkuyorum yiyemediğim için. Kızlar bulantı için önerisi olan var mı ilaç kullanmak istemiyorum
Karadenizf Sevvalmina çok normal canım. İlk 3 ay kanından besleniyor zaten. Bana doktor bebeğine hiç bişey olmaz sen yorgun düşersin sadece demişti.. zaten ilerleyen haftalarda devam ederse kilo kaybın olursa doktorun bulantı ilacı verir. Ama bu haftalarda normal Kalkınca çubuk kraker ye diyorlar denedin mi?
Sevvalmina Karadenizf evet çok halsiz kalıyorum bir durumdan dolayı. Çubuk kraker denemedim canım yeşil elma ye dediler denedim ama yok etki etmedi bide bunu deneyim teşekkür ederim
Karadenizf Sevvalmina çubuk kraker yedim biraz iyi oluyorum ama ben o süreci şöyle atlattım midem bulandığında bastırmaya çalışmadım uyanır uyanmaz safra kustum onu kusunca rahatladım 1 saat sonra felan kahvaltımı yaptım hala sabahlara safra kusarım. Onu çıkarınca rahatlıyorum