Karadenizf anlatıyım dogumumı yasadıklarımı🤗kızımda 7.5kılo almıstım sadece top gıbı karnımvardı benım baska bı kılo belırtısı yoktu asırı aktıftım oyle agırlık yasamadım hıc takii 34haftalıkken gece yarısı sancılanıncaya kadar bı anda sancılar basladı hemen acıle gıttık erken dogum dedıler durdurmak ıcın ılac vercez dedıler haplar ıgneler cıger gelıstırıcı ıgne derken bı hafta yatırdılar hastanede nstede sancı çıkıyordu çünkü Bir hafta sonunda çıkardılar beni kesinlikle ağır kaldırmayacaksın yürümeyeceksin şartlarıyla derken 37. haftaya geldim 37. haftada yine aynı sancıları yaşayarak acile gittim yine doğum Dediler nstede Yine sancı çıkıyor ama ben hissetmedim üç gün daha yattım dört santim açıklıkla çıktım hastaneden çıktığım gün sancım başladı gitmeyeceğim dedim suyum gelene kadar 15 dakikada 1 sancı giriyordu yaklaşık 4.05 gün boyunca çektim sancıyı belimden bıçak saplanıyor gibi sancım ama bu sırada sürekli Yürüyüş yaptım hiç durmadım ardından saat 12:00 civarı gece uyandığımda altıma kaçırdım sandım ayağa kalkmamla suyun boşalması bir aldım hemen eşimi uyandırdım direk hastaneye gittik ama sancıdan duramıyordum çığlık cıglıga gitmiştim Karnım o kadar küçüktü ki doğuma geldiğimi bile Ebeler inanmamıştı muayene ettiklerinde sekiz santim açıklığım vardı Hemen doğumhaneye alacağız dediler ama kızım ben korktuğun için yukarılanmıştı bir türlü inmedi 7 saat boyunca on santim açıklıkla sancı çektim bir türlü doğum yaptırmadılar normal doğum yapıCaksın illa deliler Doğum kolaydı üç yakınma da çıkıyor zaten basınçtan hissetmedim hiçbir şey çıktığında sıfır karnım vardı ve kızım 3 kg doğmuştu suyun bittiğinden dolayı kızım kan ile doğdu aşırı kan kaybettim çok kan ilacı kullandım bu yüzden bir daha devlet hastanesi nde doğum yapmayacağım dedim bu bebeğim de özel hastanede yapmak istiyorum kesinlikle Biraz uzun oldu kusura bakma daha ayrıntılara girmedim😂😂😂😂