Kifayet MrsCakmaktas aynen bende öyle canım diyorum bir zamanlar 99 postunu açmıştım ama zaman su misali son 3 gün kaldı Mart annesi olacakken şubata terfi ettik 😂😊
MrsCakmaktas Kifayet benm.hala subattan umudum var😂😂 arada kalmakta nr kotu ya subat mi mart mi duye dusun dusun dur😂 saglikli olsunlardl da
MrsCakmaktas Kifayet bizimde kiz😍 hamileligimi ilk ogrendigimdr kizim olck demistim dogru dogmus icime 😂 Rabbim hayirli evlat yetistirmeyi nasip etsin😍
Kifayet MrsCakmaktas Bende hep kızım olmasını istiyordum rabbim gönlüme göre verdi çok şükür Hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah 😊
MrsCakmaktas Cigdem0707 deme ya🙄 bizimde eger gelemzse 40tan sonra suni sanciyla dogumu baslatacaklar. Enson 3 martta
Cigdem0707 MrsCakmaktas benim de en son gün 8 mart benim de öyle olur.Ama inşallah kendi sancilarmiz gelir
MrsCakmaktas Kifayet yani evlatta cinsiyet ayrimi tabii ki olmaz ama Allah icimi bliyor bizde esimle hep kiz istedik😍 bizimde.gonlumuze gore verdi cok sukur
MrsCakmaktas Cigdem0707 amiiinn insaallahh😍 bol yuruyus squat pilates hurma tarcin cayi Allah ne verdiyse deniyirum😂
Cigdem0707 MrsCakmaktas ben de deniyorum ama bi yandan da inanmıyorum.Bebis nasıl gelmek istiyorsa öyle geliyor 😂
MrsCakmaktas Cigdem0707 oyle tabi ama hareket etmek cok onemliymis ya doktorum soyledi bende hamileligimden beri hep bir kosturmacadayim zaten artk isi gucu biraktm konusuyirum kizim bak suni sanci cici birsey degil ona kalmadan gel yaniii uzme anneyi😂😂😂
Minoo01 MrsCakmaktas Adet sancısı gibi sancı çekiyorum 1 haftadır ve bebek mesaneye çok baskı yapar oldu. Rahim duvarım incelmiş. Nasipse çarşamba sezaryen olacağım 🙏🏼 Heyecandan çok korku var şuan.