Dugmeveannesi_ Nururuk mutlaka dene canim ister toz halini ister bu küçük top top oluyor ya ister ondan ye
Ask_H Nururuk ballı muzlu süt iç canım kaşar peyniri pekmez havuç suyu bunlar bebeğe kilo aldırıyor... Canını sıkma bunlardan tüket çerez tüket bol bol
Nururuk Evet kızlar haftaya cumartesiyi bekliyorum bakalım, dediğiniz şeyleri de yiyip içmeye dikkat edeceğim, bakalım doktorun yaklaşımı değişmezse sezaryen yanlısı olduğunu düşünüp değiştireceğim gerçekten 🤷🏼♀️ başka yol bırakmıyor
example Mrs_ss olur mu öyle şey ben kesinlikle inanmıyorum bebeğe anneden kan gittiği sürece bebek az da olsa kilo alır 1 gün bile çok fark ettirir ayrıca sadece kilo değil organ gelişimi de çok çok önemli
Mrs_ss example aynen öyle canım ama bir de üstüne 2 haftadır gidiyorum 36 haftadan 37 haftaya aynı çıktı kilosu 2800 biraz kafaya taktım ben de. Cihazdan dolayı mı yoksa neden kaynaklı anlamadım 🤷🏻♀️ Allaha şükür başka bi sıkıntımız yok ama olsun dedim artık 9 gün sonra da doğumum olucak inşallah 🙏🏻
tambirminnos Nururuk kilosu gayet iyi benim oğlum 34. Haftada 2500 dü arada çok fark yok ayrıca ultrason -+300 yaniltabiliyor
Minigim_ Nururuk bugün gittim canım 2050 kg olmuş vitaminler bana yarıyor 3 haftada 3 kilo aldım 🤔🤔 sezeryan günü aldım tam 1 ayım kaldı
Nururuk Minigim_ maşallah canım çok iyi almış bebeğinde 😌🤲 bakalım bende cumartesi gidicem kaç olacak çok merak ediyorum 🙄
Cicegiburnundamom Nururuk süt ve sut ürünleri yumurta göce et bunlara bebege kilo aldiran gidalar bol bol tuketebilirsin kuzum bebis saglikli olsun yeterki kilosu 2 de olabiliyor 4 te bebisten bebise degisiyor
Nururuk Cicegiburnundamom bence de kilosu gayet iyi ama doktor sezaryen deyince bir iğreti geldi bana 🤐 cumartesi tekrar gidicem olmadı doktor değiştiricdm ,🤷🏼♀️
Nururuk Minigim_ son haftalarda çok alınıyor diyorlar genelde. Biz birde şimdi bebekler kilo alsın diye kafaya takıp yediğimiz için🤦🏼♀️ muhtemelen bende çok kilo almış çıkıcam 🤐
Nururuk Minigim_ aman bizim verdiklerimiz doğumdan sonra elbet verilir canım yaaa. Yeter ki bebeklerimiz sağlıklı olsun.
Ege-neslihan Ben bugün gittim doktora 31+4, kilosu 1500 boyu 46 çıktı ama bence boyu yanlış ölçüldü gibi geldi . Kilosu az geldi ama doktor bişey demedi . Bebeğe kilo aldırmak için neler yenmeli ben günde 2 kere besleniyorum aralarda meyve kuru kayısı felan yiyorum akşam mutlaka etli yemegimz oluyor sabahta hergün bir yumurta yiyorum az mı besleniyorum bilmiyorum ama yiyesmde gelmiyo açıkcası siz nasıl yapıosunuz
MelekAkgnr Nururuk canım 36 haftalıkken benım 2300 dü bana normal dedi artı bunun sezeryanla baglantısını cozemedım
Fulyazorlu30 Nururuk cnm benden sana arkadaş tavsiyesi benim 33 haftada 3500 kiloydu şuan kaç bilmıorum cuma tekrar gidicem kontrole sabahları haşlanmış Ikı yumurta ve bol kaşar ye öğle arası muz ye sonra badem ve 2 bardak süt iç haftanın 3 günü ıspanak ye geceleri yoğurt ye Yada süt iç ceviz ye bunları hergün yaparsan bebeğin kilo alır aklında bulunsun die söylüyorum cnm