Ffulyalkan Merhaba kızlar 31 haftalık hamileyim şu kış ayında aşırı terleme yaşayan var mı benim gibi. Erken doğum tetiklemesi olabilir mi
SeydaaYlmz Ffulyalkan 37+3 üm aynı şey bende de var her gece üst degistiriyorum tekrar o kadar terliyorum ama ters bişey değil sanırım ben daha dün hastaneden taburcu oldum hemşireler sürekli bakıyolardı söyledim çok terliyorum diye bi sorun olmaz dediler
Canoglumbenm Ffulyalkan hamilelikte normal canım . bende yasadim hamileyken . durdugum yrde terlerdim . uyurken daha cok terlerdm inanki
Sermina Ffulyalkan bu gece yine su gibi olmusum valla gece kalkip kiyafet degistiriyorum bnde kontrolumde doktoruma dinisicam 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
Arsesra Ffulyalkan benim gibi terleyeni yoktur canım gece gündüz nerdeyse yarım saate bir ter basıyor sonra buz gibi oluyor vücudum hele geceleri sırılıklam uyanıyorum bi saat uyku bi saat ter kurutma çünkü terleme durmuyor ve üst baş değişme 😞 doktor da bişi demiyor gebeliktense doğumdan sonra geçer değilse çaresine bakarsın diyor nefret ettim doktorumdan
Tosbikim Bende aynı şekilde ilk baslardan beri terliyorum yastık ve üst değiştirmekten biktim. Gündüz oturduğum yerden terliyorum. Heleki bı misafir gelsin ev kalabalık olsun tamam. Bir ter basıyor oturduğum yerden kalmasın gelmiyor😭
Ffulyalkan Tosbikim ya ben dün burda bildiğin fırtına kopuyordu iş çıkışı servise bindim bi ter bastı bi hararet haptı aha dedim doğuruyorum herhalde 😂
Canoglumbenm Ffulyalkan ben kisin hamileydim ve asiri terlerdim canım . hormonlardan kaynakli bir hararet basiyor malesef
Tosbikim Ffulyalkan bende bir tek bende var sanıyordum. Kapı pencere açık oturuyorum evde kış gunu😊Şekerden dolayı mı oluyor falan dedim. Sonra bı baktım herkesin ortak sorunuymus normalmiş 😂
SeydaaYlmz Ffulyalkan bence normal canım gece kısa kollu tişörtle yatıyodum 2 gibi geri uyandım su gibi olmuş üstüm 😂 hastanede de tişörtle durdum ona rağmen çok terledim normal bence aklına takılıyosa doktoruna bi söyle canım 🤗
Ffulyalkan Tosbikim benim son 2 gündür aşırı oluyor ya ayıptır söylemesi gece yatarken terliyorum bacak aram terliyor sanıyorum ki suyum geldi deyip herifi kaldırıyorum ama meğersem terlemişim 😂😂