sare55 24+5 hamileyim. sabah cok temizlik yaptim. sonra dusa girdim. dinlendim. ayaga kalktim bisey aktigini hissettim. pijamama gecmis bildiginiz su renksiz. ceviz kadar biyer yani. normalmidir. napsam bilemedim
Cans sare55 Hay Allah 😔 Kendinizi çok yormasaydınız keşke . Tedirgin etmek istemem ama yine de bir acile gidip bebeğin suyuna baktırsanız iyi olır gibi geldi bana 🤷🏼♀️
Sara sare55 Ben de oluyo.Ama cok vakıt vagınal akıntıyla oluyo diye normalmıs.Ama sende sadece suysa bence doktora görün
SerapSereneLikAkkaya sare55 Can'ım akıntı da olabilir eğer suysa devamı gelir bence panikleme biraz bekle aynı şekilde devam ederse gidersin rahim kasılmalarından dolayı bu tarz su gelmesi gibi akıntılar olabiliyor geçmiş olsun 😊😊
Cans sare55 Özel hastanelerin acilinde bakmayabiliyorlar ultrason olmadığı için . Devlet hastanelerinde bakarlar . Umarım normal akıntıdır 🤷🏼♀️
sare55 SerapSereneLikAkkaya akıntım sürekli var zaten beyaz kokusuz. normalmis akıntılarda. böylede su gibi ilk defa oldu . tesekkur ederim cevabiniz icin. simdi biraz kendimi dinlicem. ikinci olursa giderim acile artık.
sare55 Cans insallah. simdi ustumu filan degistim aynisi tekrar olursa gidicem. tesekkurler cevabiniz icin
1PrensAnnesiii Yorulduğum zaman ya da çok yürüdüğüm zaman bendede oluyor canm korkuyorsan bi git doktora istersen
sare55 1PrensAnnesiii korkmuyorum aslinda akinti normal diyorlar doktorlar. bu ilk defa su gibiydi. insallah devami gelmez. suan icim rahat. bol bol su iciyorum. bebegimde her zamanki gbi hareket ediyo. bakalim devami gelmez insallahh.
Cisemk Benim de olmustu aynı haftadayız. Doktorum bazrn akıntının beklemesinden kaynaklı bazen sulu olabileceiğini söyledi. Devam edicekmi ona dikkat et canını sıkma☺
sare55 Cisemk 1 saattir bakiyorum yok cok sukur. insallah gercekten ondan kaynaklanmistir. bakalim ne olucak. tesekkur ederim cvp icin 😊