Aysenozturk007 Tüm gece burun akıntısı ve baş ağrısından uyuyamadım. Hapşırmakta cabası halsizliğim vs yok hafif bi boğaz ağrısı var ne iyi gelir ?
1dem Aysenozturk007 ılık suya zencefil canım. Akşam benim oğlan da da başladı hafif grip hemen limon bal zencefil karışımı yaptım sesi düzelmiş. Sana da iyi gelir eminim.
Ayseyu Aysenozturk007 çok geçmiş olsun aynı şeyleri yaşamış biri olarak bopaz için toz zencefilli bal öneririm çok iyi geliyor burun tıkanıklığı var ise ılık suya tuz ekle ve soğuyunca genze çek inanılmaz faydasını göreceksin. Bol bol c vitamini tüket istirahat et düzelirsin inş
1dem Aysenozturk007 ben toz yapıyorum ama yaş olanı daha iyi diyorlar. Onuda rendelersin. Bulamazsan toz kullan
Aysenozturk007 Tubau ay cok geçmiş olsun canım ya doktoruma yazdım bana bal zencefil limon dedi bide parol dedi kötüleşirsen acile git dedi
Tubau Aysenozturk007 bunları nasıl karışıtırayım sıcak suya mı? Çok sağolun 💙ıhlamur,kuşburnu,nane limon hiçbiri fayda etmiyo. Bir de değerlerim düşük kan ve vitamin ilaçları alıyorum 6-7 tane bide parol almayım🤦🏼♀️