AyaYlmazYldrm Sedaispr sutun glmezise ins boyle birsey yasamazsin cnm ilk 1 haftaya yakin 2 saat arayla 30cc iciyor odx sutun glir dite mideyi cok acmamak icin tabi snra bevek buyuyor 60 90 120 cc falan oluyor hadtanede size 30cclik bir tane yetrama kesinlikle coook ince uclu olmasina dikkat edin
HemsireAna Sedaispr ben iki tane cam aldım , iyice araştıtıp Philips avent almaya karar verdik 120 ve 240 lık 🍼 indirime girdiğinde almıştım 😇
Burcu16 Sedaispr 120 cc lik cam biberon indirimde almıştım aventin kızımda da aynısını kullandım ebebekte indirm var alabilirsinz
burcu0818 İndirimde canım 120ml 0-6 yani yeni doğandan 6 aya kadar kullanabilirsin bende alcam memnun kalan çok kişi var
burcu0818 HemsireAna 120 olanı yeni doğan diğeri 6 Aydan sonra dimi canım bende alcam arkadaşım öyle dedi
HemsireAna burcu0818 aynen canım doğru 🙏🏻 Cam her zaman sağlıklı olandır diğerlerine tenezzül etmeyin 🤍 çocuk zaten biberonu tutmak isteyene kadar 6 ayı geçer o zaman da alıştırma bardağı alabilirsiniz e bebek de var çok güzel ben aldım bir tane, diğerlerinde su mama vs artık neyse o şekilde biberonla vermeyi planlıyorum alıştırma bardağında da kendi içmek istediğinde tedbir amaçlı olsun diye hemen öyle bir iki atmayla kırılcak kadar adi değil merak etmeyin 😅🥰
zuzus Yeni doğanlar için cam biberonu cok doğru bulmuyorlar ağır olduğu için damak yapısına zarar verebiliyor demişlerdi. Acaba deneyimi olan var mı illk çocuklara ne kullandınız ?
Esme Hepsini avent aldım , İki tane 125 lik , 1 tane 240 lik, indirim varken hasır bir tanede alıştırma suluğu aldım yanlardan tutmalı :)
Ebrubera Bende avent tercih ediyorum bugüne özel ebebekte 176 ₺ indirimde daha önce 210 gibi bi fiyatı vardı