Deletedmom3 Kizlarr cok sukur bende dogurdum buraya suslu cumlelerle anlatmak isterdim ama malesef romantik bi hamile anne olamadim 🤤 Spinal sezaryen oldum hersey cok guzeldi 13.05te girdim 13.25te ciktim. Ne ignesi acitti ne de bisey hissettim. Kizim 3100 gr 50 cm dogdu. Asagi inememis catimda dardi dogumda ogrendik malesef boynuna kordon dolanmis o yuzden inememis kuşum 😔 ama iyi ki sezaryen yapmisim diyorum gule oynaya girdim gule oynaya ciktim valla. Ben biraz titiz ve detayciyim o yuzden hastaneye 4 bavulla geldim. Evim gibi rahat ettim. Mini kettle dan tutun da yedek pike takimina kadar yanima almistim. Iyi ki almisim cok icime sindi hersey. Benim gibi olanlar varsa hic usenmesin nasil rahat hissedecekseniz oyle hazirlanin. Herkese hayirli dogumlar dilerim dilerim hersey gonlunuzce olsun. Bu arada refakatci olarak esim kaldi yanimda ben istemedim annemi kiyamadim ona bel fitigi var diye esimle gayet guzel hallettik hatta 2.gece o uyudu ben ilgilendim hep kizimla. Refekatci sorunu olanlar esiniz varsa yaninizda baska kimseye ihtiyaciniz olmuyor ertesi gun kalkip ben odayi bile temizledim cok sukur toparlandim hemen
ikincibebek2 Deletedmom3 maşallah canım Rabbim analı babalı büyütsün minigini 😍 bu arada 4 valize çok şaşırdım ben bi tane yapayım diyorum kaynanam tatile mi gidiyorsun sadece bi dogum yapacaksın abartma diyor eşim de onun aklına uyuyor ,,, sana hayran kaldım ❤
bir_pasa_annesi Deletedmom3 ayy darısıda bana inşallah cok korkuyorum panik var sezaryen olacam 1 ayım var ama korku girdi saglıkla büyütün inşallah bebişinizi
Deletedmom3 ikincibebek2 ben biraz takintiliyim ya kendimde soyluyorum. Kendime esime pike takimi tv battaniyesi havlu koydum. Kettle, cay kahve filtre kahve ikramliklar falan vardi. Organizasyon tutmustum fotografcida tuttum iste fotograf cekiminde giyilecekler vs.. bebise 4 tane 10lu hastane cikisi koydum bize anca yetti. Herkesin ihtiyaci farkli olabilir ama iyiki dedigim sey battaniye oldu cunku dogumdan sonra asiri titreme oluyor.. Sende ben gibiysen bosver dinleme kimseyi koy herseyini pisman olmazsin
hryoz ikincibebek2 siz kaynananıza bakmayın orda rahat etcek olan sizsiniz benimde ikinci dogul olacakmbir büyük valiz bir canta hazırladım pratik olsın diye plastik kahve makinesine kadar koydum kendi kupamı bardagımı herseyimi hazırladım pike battaniye falan almadım ama onlar kişiye göre değişiyo demekki ben rahat ediyorum hastane otel gibi yataklarda 😂😂
Deletedmom3 bir_pasa_annesi tesekkur ederim hic korkmayin rabbim iyi insanlarla sevdigi insanlarla karsilaatirsin benim hastanemde ki personelin a dan z ye etkisi buyuk bebek gibi davrandilar bana. Sizde en az benim kadar rahat olursunuz insallah saglikla kucaginiza alin
Deletedmom3 kayramom1 Allah yardimcin olsun canim benim senin ve bebegin icin en sagliklisi hayirli olan olsun 🙏