Tugbaatac Uyumayan ablalrim 39 haftalık hamileyim belimden sıcak bir sancı giriyor kaşık ve bacaklarıma vuruyor sizce doğum sancisimi birazdaha beklemeli miyim
Serap0733 Tugbaatac hayrlı dogumlar dilerm 🥰dogumunuz başlamış haydi bakalım sağlıkla gelsin yavrucak suyun gelmedikçe bebeğin hareketleri iyi ve kanaman da olmazsa sancını evde çekmeni öneririm yıkan egzersiz yap🥰
Melek0330 Tugbaatac canım benim bende az önce aynı şekilde oldum ama benim 5 haftam var sağlıkla gelirler inşallah
aysegullerg Tugbaatac pyymamm belim yanıyor gibi kasıklarım ağrıyor şuan 39 haftalığız bugün napsam gerçek mi
SedaveSusam Tugbaatac evet kuzum suyun gelmediyse 5 dk bire düşene kadar bekle ılık bir duş al rahatlarsın
pyymamm Tugbaatac doktorunuza haber verdiniz mi ? Allah bir avazda kurtarsın inşallah 🙂 bebiş gelicek hayırlısıyla
Sumeyradem_06 Tugbaatac şuan bende sancı çekiyorum galiba normalde de olurdu ama bu sefer uyutmuyo. Kasığıma ağrı giriyo belmde hafif var. Yarında kontrolm var napsam
Tugbaatac Sumeyradem_06 benimde aynı uyutmuyor bakalım bekliyeceğim 1 saat daha geçmese hastane yolunu tutacm