Esr36 Arkadaslar çok kotu sekilde olmasa da bi 15 dk dir takip ediuorum sanirim 3 dk bi sanci geliyo bu sanci nasil birsey ya ne yapmaliyim aslinda oyle siddetli dehil ama hic yoktu bugun gun icinde 2 defa oldu simdi de basladi
Esrayksl Esr36 geçen gün benim de oldu baya baya gitmedim hastaneye ama geçti biraz beklemelisin bence uzanmayı dene eğer uygun pozisyonda sancın geçiyorsa yalancı sancıdır
Zeyneptoprak Esr36 önce sıcak bi duş al uzan kendini bi dinle sancın şiddetleniyomu ne kadar düzenli kaç dakikada bir geliyo ona göre hastane uzaklık durumuna göre gidersin
Emin_e Esr36 genelde sanci duzenli ve devamli geliyor, belinizden giriyor. Bi acile gidip nst ye bakilmali bence haftanız da yeterli dogum icin
Esr36 Esrayksl Ya valla uzaniyorum yarim saat falan oldu 3 dk vi geliyo ama oyle beni oldurecek derece de degil
Zeyneptoprak Esr36 sancın nası bi sancı bu arada belden girip kasıklara vurması lazım karnın sertleşcek falan
Zeyneptoprak Esr36 hastane yakınsa bi git istersen herkesin doğum sancısı bir olmuyo açıklık yoksa yatış yapmazlar zaten
Subatannesi19 Esr36 bildiğim kadarıyla ağrının şiddetinden çok düzenli gelip gelmediği önemli. Benim doktorum 10 dk bir gelmeye başlarsa o doğum sancısıdır demişti.
Fatmadml Esr36 sancılarınız ne sıklıkla geliyor bana da geliyor sanki ama sancı mı değil mi bilemiyorum kasıklarıma hafıf ağrı girip çıkıyor sancı mıdır acaba bide bebek sertleşir toplanıyor sürekli