yesm1 Cicimato_96 evet tanıdığım erkek anneleri comdan doğurdu bir benim ki kız di ben doğuramadım halâ
Cicimato_96 yesm1 Benim doktorumda 5 martta kadar doğum gerçekleşmezse müdahale edeceklerini söyledi ve bu beni açıkçası korkuttu😔
Sumeyyekara Son 6 gelmiyor yalanci sancilar oluyor acayip baski ve acı var vajinada ama yok hanfendi içerde rahat🤷♀️
Cicimato_96 Sumeyyekara Benim se ara ara belime vuruyor ağrı aha diyorum doğuracam hooop 2 dkya geçiyor😅
yesm1 Cicimato_96 henüz daha öyle şeyler söylemedi doktorum elimden ne gelirse yapıyorum doğumum hızlansın diye ama yok 37+5 de kontrole gittiğimde 1 cm açıklığım vardı aslında bakalım bu sefer ne diyecek doktorum
Sumeyyekara Cicimato_96 haha kendimi gördüm bazen 3 saat bile çektiğim oluyor bu sefer geliyor diyorum evlat inar ediyor gelmiyor 🤷♀️😅
SMM Sumeyyekara onu bilmiyorum ama her an gelebilir dedi salıya sezeryan olucak surda bi kac gün kalmıs gelse de sorun diil ztn ama bir gün bile icimde kalsa bebek icin cok fayda dedi doktorum hayırlısı bakalım😌