Zuhrecakmak Merhabalar 36+4 teyim ve doktorumdan memnun kalmadım kesin güveniyorum da diyemiyorum değiştirmek istiyorum İzmir’de. Kaçıncı haftada doktor değişikliği yapılıyor ? Özel karataş hastanesine gidiyorum
Alazla Zuhrecakmak hangi doktora gidiyorsunuz ben de karatasa gidiyorum ve 19.haftada doktor degistirerek geldim
11bsb Zuhrecakmak bende hastane yüzünden değiştirmek uzereyim 36.haftaya giriyoruz yarın bu saatten sonra da içim hiç rahat değil ama o hastanede doğum yapmicam yapmak istemiyorum.
Zehra321 Ozlemio Ben dosyamla bütün bilgilerimle , tahlillerimle gittim. Hepsini not aldı kendi bilgisayarına
Ozlemio Zehra321 tesekkurler bide eski kendi doktorunuz sordu mu neden degisiklik yaptiginizi ?acikcasi bende 29. Haftadyim degismeyi dusunuyorum da
Zehra321 Ozlemio eski doktoruma haber vermedim ki ben doktor değişiyorum diye 🙈 Utanırdım yani öyle bişey demeye
Atyechan Zuhrecakmak canım bnde ona gitmiştim arzu hanıma hıc memnun kalmadım 26 haftaya geldim gebelık şekeri var diyıp durdu seker yuklemesini bile tok karnına yaptı acıkcası tereddütü vardi mine hanıma gectım ben suan memnunum iyikide geçmişim yınede kendin bilirisin gıden memnun kalan cok insan var
Alazla Zuhrecakmak cigdem hanima gidiyorum 2 arkadasim onunla dogumunu yapti cok memnun kaldilar. Ilgisi ve ustrason cihazi cok guzel😊
Alazla Zuhrecakmak ben buraya foto yukleyemiyorum daha once denedim renkli dedigim 4 boyutlu siyah beyaz degil yuzu falan net gozukuyo