Duygukc Nur_nur06 bizde 8 haftalığız arada vuran kasık ağrım haricinde geceleri gelen miğde bulantısı haricinde ve tüm gün uyumam haricinde bi sorunum yok çok şükür 😂😂
Nur_nur06 Eylul9235 yani kesenin yanında mı oldu onu anlamaya çalışıyorum benim kesenin yanında kanamam vardı doktor son kontrolumde azaldığını söylemişti ilaç falan da vermedi ☺️
GulcanYvz Nur_nur06 6aralık son adet canım 11+1 günlük olduk bulantılar ara ara oluyor ve gün içinde oluyor şu 2-3gündür baş dönmesi var çok Şükür her halimize 🤗❤️
Tatlisannedilekk Nur_nur06 7+5im cnm😊 çok uyuyorum sürekli halsizlik uyuma isteği var, baş dönmem oluyor, herşey kokuyor geliyor bulantım oluyor arada kusuyorum. İlerliyoruz büyüyoruz bakalım yavaş yavaş🤗🤰🏻
Nur_nur06 Tatlisannedilekk sağlıkla al kucağına canım ☺️ Allah kolaylık versin bütün gebelere bizlere
Eylul9235 Nur_nur06 evet evet benim de kesemin yanında kanama ama benim ki küçülmüyor ilaç kullanmama rağmen 🤷🏻♀️
Tatlisannedilekk Nur_nur06 amin cnm bnm🤗 hepimiz bebişlerimizi hayrlısıyla sağsalim kucağımıza alırız inşallah🥰🙏🏻
Nur_nur06 Eylul9235 canım eğer alttan kanama olmadıysa bir sıkıntı olmaz olduğunda da doktora git hemen inşallah bi sıkıntı olmaz sağlıklı bir şekilde alırsın yavrunu kucağına 😊
GulcanYvz Angel2 maşallah canım benim inş sağlıcakla kavuşuruz benimde bulantılarım azalmaya başladı ztn aşırı olmadı da
Ilaydamyy ftmgl24 benimkide çok hareketliydi ellerini ayaklarını nasıl oynatiodu 😄 ama bilmiorum erkek hissediyorum ama