Busra1997 Kızlar 23+5 im çok fena diş ağrım var acilen gecirebilecek şeyler söyleyin ölüyorum ağrıdan
Deletedmom137 Busra1997 tuzlu su veya elma sirkesiyle gargara yap canım karanfil varsa oda iyi gelıyor
Ozge_28 Busra1997 şuan için karanfil diyebilirim ama bu haftalar diş doktoruna gitmek için en uygun haftalar doktorum öyle dedi.bence son zamana bırakmadan diş doktoruna gidin ben geçen hafta kanal tedavisi iki gün önce de dolgu yaptırdım mesela.iki dişim birden çürüdü malesef
Busra1997 Deletedmom137 şimdi elma sirkesiyle suyu karistirdim gargara yaptım inşallah faydasini bulurum sagolasij
Deletedmom137 Busra1997 inşallah canım sabah karanfil yağı alıp dişine sür pamukla ağrısını uyuşturuyor
Snmmns Karanfil ve kekik yağı uyuşturuyor ama kekik yağı oldukça acı ve kesinlikle yağı yutmaman gerek canım . Pek önermiyorlar ama bende bunlarla geçiştirmiştim inşallah en kısa zamanda geçer
Busra1997 Ozge_28 doktora gittim geçici dolgu yaptı spreyle uyusturarak doktor izni istedi anestezi için 12 marta gün verdi ağrı olursa erken gel dedi kaftaya gidicem hemen
Simgeyanaray Doktorunuzdan izin alıp dişçiye gidebilirisiniz bende 21haftalık hamileylm gecen hafta dişimi çektirdim .