Meliskaya 5 aylik hamileyim hamile olmadan önce 72 kiloydum simdi 79 kilo aldim doguma 4 ay var daha kilo alacam heralde doktor normal dedi ama ben fazla aldim sanirim sizin fikrinizide almak istyorm sizce cokmu kilo aldim marazimdan ölecem😏😅
M1044 Meliskaya yani hamilelik te çok normal ben 58 kilo ile hamile kaldım en başlarda kilo bile verdim kusmaktan 56 ya düştüm şuan da da 5 ci ayım bitti 61 kiloyum ister istemez takıyoruz kafaya ama dikkat de etmek gerekiyor sağlıklı beslenmek ben hazır şeyleri hiç tüketmiyorum ama dikkat etmek gerekiyor dediğim gibi bebeği de düşünmek lazım 🙈👼🏻 Kafana takma canım kişiden kişiye değişiyor sağlıklı beslenmeye çalış
Zehra321 Meliskaya bende 72 yle kaldım 16. Haftamda 77 kilo olduğumu görünce doktor demediğini bırakmadı azarladı beni resmen. Ondan sonra hep frenledim çok şükür fazla kilo almadım 34 haftadayım toplam 8 kilo aldım. İnşallah daha fazla almam...
Kavrlms16 Meliskaya ay sizler çok güzel almişsiniz ben napiyimm 53 kilo ile hamile kaldm şuan 25 haftamdayım ve 65 kilo oldum
DenizzZ-89 Bende 72 ile kaldım şu an 35+1 82 kiloyum aldığım kilo normal ama zaten kilolu kaldım o yüzden çok geliyor bana 🙄
Melihaaa Meliskaya Canım benim 6 dan sonra daha çok kilo alınıyor o yüzden şimdiden biraz frenlemek iyi olur bence 😊
Gzmbzks 24+2 75 kilo ile hamile kaldım şuan 70 kiloyum safra kesesi taşı hastalığım var o yüzden diyet yapmak zorundayim keşke kilo alsaydimda bunu yasamasaydım diyorum şükredin kızlar kilo verilir önemli olan sağlık 🙏
Tnskmn 23+2 haftaligim ve 5 kilo aldım. Kızlar bebislerin kilo durumları nasıl peki benim ki en son 480 gr. 'di sizce normal mi