-Susam- Lina1 cinsiyet, boy, kilo, el ayak parmak sayısı, omurgasına, yarık dudak olup olmağına, kalp ve beynine, kafa yapısına, göz yapısına, plasentasına, plasenta beslenmesine, amniyon sıvısı na yani aklınıza gelebilecek her yerine bakıldı
Lina1 -Susam- bende yaptırdım sadece sorun olan seyı doktor bana dedı göbek kordonunda 3 tane damar olması lazımmış ama 2 tane varmış bebekte sonra cocuk kardılojısıne yonlendırdı fetal ekoya bebegın kalbı incelendı bırsey cıkmadı saglıklı herseyı gayet yerınde denıldı ama sımdı 29+5 günlük hamıleyım gıttıgımde bebegın yuzunu görüyorum hep el ayaklarına panıkten dıkkat edemiyorum bırseyı eksık olsa doktor söyler mıydı
-Susam- Lina1 rapor vermedim doktorunuz. Olsa söylerdi bence çünkü bize tek tek sayıp gösterdi. Sanırım damar sayısının az olması beslenme açısından sorun sadece ama kilosu fln normalse korkmayın yinede doktorunuza sorun tekrardan
Lina1 -Susam- aynen oda oyle soyledı doktorum rapor vermedı bılgısayarına yazdı ama el ayak parmak konusunda bırsey demedı ona takıldım buaralar kendımı üzüyorum baya
-Susam- Lina1 olsa söylerlerdi kendi açılarından da riske atmazlardı. Güzel şeyler düşünün bebeğinizi de stres e sokmayın kendinizi üzüp sağlıkla kucağınıza alırsınız inş :)
-Susam- Lina1 bnm detaylı ya gittiğim doktor farklı olduğu için kendi doktoruma göstermem için rapor vermişti bilgilerin yazdığı Bi kağıt yani
Hayrismte Eksiklik olsa mutlaka söylerlerdi. Detaylı ultrasonu yapan doktor ve kendi doktorun aynımı bilmem ama birinden biri bir eksiklik görse (Allah korusun) şimdiye kadar çoktan seni bilgilendirirlerdi. Özellikle detaylıda tepeden tırnaga herşeye bakılıyor benim tam 1 saat sürmüştü. Amacıda o zaten eksigi fazlası bir rahatsızlığı varmı ögrenmek. Evham yapma canım boşuna😊