Aslima Kızlar detaylı ultrasonum varda merak ediyorum kilo boy kaç sizlerin. Arkadaşımın 20+6ama 2 gün geriymis bide 365 gram 22 cm boyuymuş biraz üzüldü acaba normal mi ki. Doktor normal demiş gercide o biraz taktı kafaya.
AysenurSarenur Aslima internette 20 haftalık bir bebeğin 300-400 gram olması normal yazıyodu ben dün kontrole gittim boyunu soylemedi ama benim de bebeğim 20 haftalık 410 gram. Yani korkmasına gerek yok canım ortalama kiloda bebeği 😊
GizPek Aslima tam 21 haftalıkken girdim detaylıya kilosu 400 gramdı boyu da 28 cm civarıydı dr normal haftasını karışlıyor demişti
Nisaakan_35 Aslima normal bence çünkü ben 20 +1 de gittim 340 gr boyuda 25 cm di normali zaten 300 500 grm arası oluyormuş 20 haftada
Aslima AysenurSarenur hmm iyimis aslında inş düzelir daha kilo alır 🤣 saol canım Maşallah sizin civcivede
Gamzee19_ Benim bebeğim de 400 gram 26 cm mis bugün girdim detaylıya 20+3 um bide kız erkek olmasida fark ediyor sanki kız daha kibar oluyor erkeğe göre oradaki fotoğraflara bakmıştım o ilgimi cekti ☺️
Aslima Nisaakan_35 maşallah canım. Evet öleymiş 300 500 arasiymis. Bende kilolu olsun isterim bakalım benim minik ne kadar 😍
Sevgigursoy Aslima ben 19+3 te gittim 307 gramdı boyunu sormayı unuttum şuan 21 haftalığım pazartesi detaylı var benimde
Sevgigursoy Aslima inşallah çok teşekkür ederim korkmuyor değilim bişey cıkar diye , sende üzülme kaşar peynir muz ye bebeğe kilo aldırıyor onlar
Pelincelik Aslima En son 20 haftalıkken kontrole gittiğimde boyunu söylemedi ama kilosu 330 gramdı doktor normal dedi o yüzden takılmayın ☺️
Aslima Sevgigursoy ben değilde arkadaş üzülüyor daha bende bilmiyorum boy kılo bende merak ediyorum ve sürekli kaşar ve muz yiyorum 😀