Reyhancolakoglu Hanımlar meraba 6 haftalık gebeyim doktor bu kontrole gittiğimizde çift kese gördü ikiz gebeliğe benziyor ama kanama sahasıda olabilir dedi haftaya gelin dedi ama meraktan ölücem acaba böle bi durum yaşayan varmı 🧐
Sndz95 Reyhancolakoglu benim bir bilgim yok canim ustte kalsin diye yaziyorum, ama insallah iki kesedir ne guzel olur dimi, sizin ailenizde var mi ikiz gebelik yasayanlar?
Angel2 Reyhancolakoglu benimde o haftada cift kese gozuktu sonraki gitmemde netlescekti gittigimde ikisininde kalp atisini duyduk suan 11 haftalik 🤗
Miniklerin-annesi96 Reyhancolakoglu ben de de doktor 6. Haftada kanama alanı var düşük riski var demişti çok korkmuştum 2 gün sonra güvenemeyip başka doktora gittim iki kese olduğunu ikiz olduğunu söyledi tabi biz şok☺️Ama kesinleştirmek için 8. Haftayı bekledi şuan 26 haftalık ikizlere hamileyim ikiz çok güzel farklı bir durum ama tabiki zorlukları da iki kat 😣
Doradenizlianne Reyhancolakoglu benim cift keseydi biri kan toplamis oldugu ogrendik haftalar sonra ilacla yok edildi
Angel2 Sndz95 valla aileye bakmiyor artik bence benimde 1 oglum var 4 yasinda ikizlere hamileyim ailede hic yok bizde cok sasirdik 😊
Bus_ak18 Angel2 ayyy maşallah mucize resmen🤲 demekki 2 kez yumurtlama olmuş ve 2kisinide değerlendirip tuttmuş. Rabbim ne yücesinn💜 sağlıkla kucagına alırsın inşallah
Sndz95 Angel2 aaaa gercekten mi kuzum, ben hep oyle saniyordum, ama cok sasirdim insallah saglikli kucagina alirsin kuzularini 🥰
Reyhancolakoglu Bus_ak18 çook teşekkür ederim inşallah ikiside sağlıklı şekilde tutmuştur 😇 Rabbimin mucizesi bunlar ❤️
Reyhancolakoglu Miniklerin-annesi96 ay bakalım benimde ikizdir hayırlısıysa inşallah 😇 Rabbim hepimizinkinedr sağlık versin 🥰
Ozgdnc Reyhancolakoglu 5+1de iki kese görüldü ama 2.kese daha sonra kaybolabilir dendi, ikiz kaybolma sendromu diye birşey var. Ancak şuan 36+4 haftalık olduk ☺️ doğ bekliyoruz. Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun inşallah 🙏