Sweetmerve Merhabalar 11+7 günlük hamileyim çok fena canım çiğ köfte istiyor ama yesemmi yemesemmi nasıl olurki siz yedinizmi
Menekse123 Sweetmerve benımde cekmısti 3 4 dilim felan yedim bıse olmadı sende yiyebilirsin ama cok fazla yeme genede
Esra_cglr Sweetmerve Kasmayın bu kadar dışarda satılan çiğköftelerin geneli etsiz zaten etsiz çiğköfte yiyebilirsiniz.şahsen ben yiyorum:)
Sonsuna Sweetmerve komaganeden bıde ıcınde zaten fındık fıstık parçacıkları da var. Tamamen zararlı bu yiyecek degıl 😀
Selin648 Etsiz olduğu sürece yiyebilirsiniz. Benimde canım sürekli istiyor yiyorum herhangi bir sorun yok ama genede haftada 1 kere yiyebilirsin ☺️
Selin648 Sweetmerve en severek en güvenerek yediğim yıllardır hep BATTALBEY çiğ köfte ama bu aralar komagene reklamını görüyorum nasıl istiyor canım bide gidip ordan denicem 😂😂
Sweetmerve Menekse123 hamileliğimden beri canım istiyor bir türlü cesaret edip yemedim her yerdede karşıma çıkıyor 😂😂
Zeyk Menekse123 doktor çiğ köfte yemeyin demez canım çiğ et tüketmeyin der ki toksoplazma olmasin. Ama etsiz çiğ köfte zaten kısır gibi bişey ye gitsin kasma kendini acısız olursa daha iyi olur (;
Selin648 Sweetmerve maliyeti ucuz olsun diye adamlar çırpınıyor bide gizliden etmi koyacaklar 😂 gönlünü ferah tut canım ye gitsin korkma
DamlaNur29 Sweetmerve ben anasını bile aglattım canım çig köfteyi etli olandan yemeyin diyolar ama saglam biyerden ye yani yiceksende suanda yapılanlar hep etsiz zaten
Ozlemio Sweetmerve benimde o haftalarda canim cok istiyordu bi kac kez yedim sonra gecti o istedigim 😊