Oznurrb Merhaba kızlar bugün dolaptaki sütaş marka tereyağıyla çorba yaptım son kullanma tarihine hiç bakmadım 20 gün geçmiş 🤦🏻♀️ Zehirlenir miyim ya kokusunda filan bir şey yok
Oznurrb [silindi] yok yok içmem artık o çorbayı baya büyük büyük 2 kase içmiştim anlamadan önce. Bende zehirlenme belirtisi filan yok ama yine de hastaneye gitsem mi ya
Merve-26 Oznurrb evet ailecek zehirlenmiştik tereyağindan, şarküteriden almıştık son kullanma tarihi yoktu tabi ama büyük ihtimal öyleydi heleki hamileyseniz ne olur ne olmaz
[silindi] İçiniz rahat etsin istiyorsanız gidin hastaneye ama zehirlenme belirtisi yok ise önlem olması için yoğurt yiyin
Merve-26 Oznurrb inşallah bişey olmaz bizde ev makarnası yapmistik tereyağlı.Zaten belirtileri olursa hastaneye gidersiniz mide bulantisi karin ağrisi sonra kusmalar başliyo
Merve-26 Oznurrb yapmaz heralde canım çorbanin içinde sonuçta ne kadar koyulmuş olabilir ki biz baya bol tereyağli yemistik bide bu sizin dediğiniz sütas bozulmamasi icin katki maddeleri konuyo olmaz diye düşünüyorum ama bi rahatsizlik hissederseniz hemen doktor gidin