Kbra1213 Doktor çiğ köftenin yasak olduğunu söyledi etli olsa anlarım tamam çiğ et ve ürünlerini yemek tehlikeli ama etsiz Çiğköfte neden yasak anlamış değilim bilgisi olan var mı ?
Prenses39 Kbra1213 etsiz olanın yasak olduğunu duymadım bence sorun olmaz ben canım çekti yemiştim etsiz
Prens_annesiyim Kbra1213 ben hep çiğ köfte yedim bir zararı olmadı doktorum sadece çok acı olmadığı sürece sıkıntı yok yiye bilirsin demişti sana neden öyle demiş anlamadım
elif00000 Kbra1213 doktora sormamıştım ama ben yedim baya.belki içindeki yeşillikler falan temiz yikanmazsa diye söylemiş olabilir 🤔
Aykan Kbra1213 benimde dün canım çok istedi yedim gece 12 de sorun olmadı uyumadan önce renni diye bi şurubum var onu içip yattım 😁🤷♀️
Kbra1213 Prens_annesiyim bilmiyorum ki hiç mi yiyemem dedim o da evde yaparsan yiyebilirsin dedi belki etli olduğunu düşünerek öyle demiştir bir dahaki gittiğimde sorcam
Prens_annesiyim Kbra1213 belki de olabilir doktorumla konustuktan sonra güvendiğin yerden alabilirsin bence canım hamilesin sonuçta en azından bir lokma yersin
Missipi Kbra1213 Çünkü ona da et suyu koyuyorlar. Ve uzun süre dışarıda bekletildigi için bakteri üreme ihtimali çok yüksek.
Selen2688 Kbra1213 ben bugün doktoruma sordum etkiyi öbermiyorum ama bulgurdan olandan sıkıntı olmaz baharat midene dokunmuyosa dedi
Selen2688 Kbra1213 bide şokta var canm baket halinde kendin ıslatıp yoğuruyosun bulgurdan bence öğle dene
Marryy Kbra1213 hamileliğimi öğrendiğimde mide bulantısından birşey yiyemiyordum bir hafta falan sadece çiğköfte yemiştim🤭
ozgeya Kbra1213 Ev yapımı ise sakıncası yok.Ama dışarıda satılan çiğ köftelerin içerisinde bir dünya katkı maddesi var.Uzun süre dayansın diye içerisinde bir sürü şey ekliyorlar.saklama koşullarına ve tedarik aşamasında hijyene dikkat edilmiyor.