Yenianne_ Kizlar 11+5im ve karnim cok gergin sebebi ne olabilir patlicak gibi hissediyorum gaz desem gaz degil gaz olduğu zaman sancidan biliyorum ne olaki bu
EbruIrmakAhmet Yenianne_ gaz o gaz ben hergün öyleyim sabahları yumuşacık karnım akşama doğru davul gibi geriliyorum 😕 nefes alamıyorum şuan mesela
DilekBodurr Yenianne_ bağırsaklar yavaş çalışıyor gaz birikiyor. Ağrı olmasına gerek yok ben o haftalardan beri çekiyorum. Şuan benim nefesime bile engel oluyo
Yenianne_ EbruIrmakAhmet gaz oldugu zaman sancim oluyor canim benim dayanilmicak sekildr ordan biliyorum bu gaz degil tuvalete rahat ciktim bugün gaz cikarma sikintik olmadi ama bi gerginlik var anlamadim
Yenianne_ Marryy aaa olabilir mi canim bugün cok yoruldum hastaneydi evin isleriydi sabah 8den beri aksam 6-7de anca oturmustum yorgunluktan olurmuki
Marryy Yenianne_ valla canım bende oluyor. Bebek sanki biran önce oturmamı ister gibi göbeğim gergin sert oluyor bende ilk fırsatta ayağımın altına yastık koyup biraz uzanıyorum sonra normale dönmeye başlıyor