Ecmelvera Kupik her gece uyumadan ılık süt içip yatıyorum. Benimki 32. Hafta oldu cok şükür. Yanmaya en iyi gelen süt ama kesinlikle soguk degil ısıtıp iç. Cok sıcak olmasin😊
Sinemin Kupik ben herşeyi denedim hiçbir fayda görmedim son çare doktoruma söyledim artık çok midem yandığında ilaç içiyorum
Kupik Sinemin valla bende yeni yeni olmaya başladı bu durum o yüzden ilk ilaca başvurmak istemiyorum öncelikle doğal yöntemleri deneyim baktım olmuyor bende doktora basvuracam
Aylin_16 Ben de soguk sutu minik yudumlarla iciyordum yarim cay bardagi kadar bazen kefir iciyordum kac sise gaviscon bitirdim bi ise yaramadi ama sutle kefir rahatlatiyordu bir de erkenden uyumani tavsiye ederim eger mumkunse
Zeynepg Mide yanmasından mahvolmuş biri olarak yazıyorm herşeyi denedim süt, soda, rennie, leblebi vs. Çözümü kolada buldum 😂 2-3 yudum içiyorum mis ya yanma falan kalmıyo. Sağlıksız ama şaka gibi bir tek kola iyi geldi bende 🤨
Minigiiiinannesii Kupik gece yatmadan once ilik sut ic canim. Sade maden suyu ve sakiz da cok iyi geliyo. Gunduz cigneyebildigin kadar cigne acayip iyi geliyor
Sunshine1 Kupik doktorundan mide koruyucu ilaç iste. Ben pantpas içmeye başladım kesin çözüm tamamen unuttum mide yanmasını. Çözüm ne rennie ne süt ne soda hepsini denedim hepsi anlık çözümler. Ama mide koruyucu içersen asla yaşamıyorsun o yanma duygusunu
Esranisa Kupik canım bana da sakız çok iyi geliyo gece bile yanmayla uyandığımda hemen sakız çiğniyorum ☺️ Gerçekten faydasını gördüm çok rahatlatıyor
SMM Kupik en gec yedide yemek ye baska birsey yeme ve baharatlı acılı asitli gıdalardan uzak dur ve ılık bir süt iyi geliyor😌