Raziye26 Cgdmbln büyük ihtimalle. Çok kiloya bakmayın sağlıklı olsun da kilosu önemli değil fazla kiloluda doğurması da zor olur :)))) Süt emsinler süt yarasın inşallah
Sedanur26 Aysen2709 evet bence böylesi daha iyi kilolu bi bebekte Doğum zor olabilir aynı gündeyiz bakalım hangimiz önce doğuracak bu arada benim bebeğim hala dönmedi senin ki döndü mü
Greyy90 Aslima 20. Haftamda gittiğimde boyu 27 cm kilosu 380 di şu an 24. Haftamdayım boyu 29 cm kilosu 740 gram 😊
Arzu_54 Davetsizmercimek benimde 20 haftalık 400 gram olduğu için doktor fazla dikkat et dedi sana demedi mi
Greyy90 Aslima vala öyle özene bözene de birşey yemiyorum yumurta badem ceviz balık bunları ihmal etmem sadece geri kalan her türlü şeyi yiyorum 😁 zaten boy meselesi de biraz genetik ben eşim aileler uzun boyluyuzdur 😊
Mayqueen_16 sengul475 benimde 36+1 de gittim. 2650 gr dedi doktor 😞 bir hafta geriden geliyormuş gelişimi. Beslenmemiş dedi, çok üzüldüm. Şimdi sık sık protein ve kalsiyum ağırlıklı besleniyorum. Umarım haftaya değişir. Boyu kaç? Benim 45cm