ggzmkrcc Sütten nefret ediyorum hiç içemedim suana kdr gunluk sut sipariş veriyorum kaynayıp yogurt mayalıyorum ama içemem😐
Ozteber Sevil-Byrm dediğim gibi yanli s bilgi vermiş olmiyim😊 bende kuzu ve sütü blendirda yapıp içiyorum cok güzel oluyo😊
selen8sefam Günlük süt alıp yoğurt yapıyorum içimin sütünü kullanıyorum içmek içinde biraz ılıtıp öyle içebiliyorum soğuk sevmiyorum ama bu aralar mide bulantısı başladı yine kusuyorum 2 gündür içemiyorum 😔
Ozlemr Basak24 bende sabah kahvaltı da direkt dolaptan çıkan soğuk sütten büyük meşrubat bardağında içiyorum
Sevil-Byrm Dua benim etrafımda çok deneyen var hatta arkadasımın doktoru içmeyi bırak tosuncuk olcak yoksa demiş o tavsiye etmişti bana da 😂😂😂
tomurcukannesi Tüketemiyorum😄 hiç canım istemiyo. Ben çiğ süt alıp kaynatıyorum yoğurt yapıyorum onunla daha çok yoğurt yiyorum. Ama sütüde illa tüketiceksem mısır gevreğiyle yiyiorum yada gece yatmadan ballı süt içiyorum
Sevil-Byrm Eagil çiğ içmiyorum sütü kaynatıp içiyorum o yüzden bişi olacağını düşünmüyorum olsaydı ev yoğurdu da yemezdik diye düşünüyorum 🤭 sence 😊
zlemAcar Basak24 Torku ya da mis süt kullanıyorum canım. Genelde sütlü kahve yapıp içiyorum. Yoğurt mayalamak içinde peynirci babadan aldığım günlük sütü kullanıyorum 🤗
Seherasln Kızlar 9+5 im ıhlamur içsem bişey olur mu acaba ?? Kimi içme diyor kimi içebilirsin diyor kararsız kaldım
Cenkerim Seherasln ıhlamurda sikinti yok grip oldugumda doktorumda tek onu onermisti birazda zencefil iste
Kuruuzum Dilaam pastörize süt icin diyolar bakteri olmasin diye disardan aldgimiz sütü fazlasyla kaynatiyoruz ama bu seferde icindeki yararli bakterilerde ölüyomuş bende kararsiz kaldm 🙄