Prencess54 Halime1652 yani anlıyorsun canım baya baya su geliyor bacaklarım iç çamaşırın falan ıslanıyor anlıyorsun
Yakamoz__gul Halime1652 su gelmesi kişinin bünyesine yada suyuna göre değişiyor sanırım. Arkadaşım ped koydum hastaneye kadar anca o doldu demişti uzak mesafe. Kardeşim de altıma çarşaf tuttum dedi. Pijamasini falan hastanede çöpe atmış. Hastanede evlerine 200 m mesafedeydi
Deniz2020 Prencess54 Ma şa Allah. Allah analı babalı büyütsün. Bir şey sormak isterdim. Doğuma kadar hareket bol yapmışdınlz mı? Yani yürüyüş yahut squat falan. Hep söylerler ki az hareket yapınca doğum da baya zor olur.
Prencess54 Deniz2020 ilk 6 ay yürüdüm sonra çok hareketli biri değildim açıkçası :) başka birşey yapmadım canım. Bide hastanede beklerken açılma için bol bol yürüdüm dediğim gibi
Halime1652 Ya bana da bır arkdası solemıs uyurken suyu patlamış cok kötümüs cıkmamıs yatak dan yatağı atmıslar yenı yatak almıslar bende sok oldum duyunca ondan sordum merak ettm 🤭
Deniz2020 Prencess54 Teşekkür ederim cevabınız için. Ben de çok hareketli biri degilim. Bu yüzden hep endişeleniyorum ki zor gecebilir doğum süreci. Yorumunuz beni rahatlatdı😊 Allah razı olsun
Hazal_kara19 Prencess54 yok ya sezaryen istemiyorum bu yüzden sabah akşam merdiven inip çıkıyorum 2 saat yürüyorum 😁😁