Tgb060919 75gr 0.dk - - - - - 82 olması gereken <92 60.dk - - - - 179 olması gereken <180 120.dk - - - 158 olması gereken <153😔 Mesai saati dışında olunca doktoruma soramadım çok mu kötü durumdayım?Neler bekliyor beni bundan sonra?
Begonia Tgb060919 Bir saat sonra 179’sa çok kötü değil kendiniz dengede tutarsınız benim 200 üzeri çıkmıştı insülün dediler istemedim diyetle düzelttim üzülmeyin kötü değil
Begonia Tgb060919 En çok yükselten şeyler sanıldığı gibi çıkolata falan değil hamur işi. Ben günde bir dilim ekmek yiyorum ama çikolata da sütlü tatlı da yiyorum Bunlar çıkarmıyor şekeri ama siz kendinizde deneyin. Bir tane şeker ölçüm cihazı almanız gerekıyor
Bpakalin Benim de şeker yüklemesinden sonra 160 cıktı dr dahiliye yönlendirdi ve sıkı bir diyet yapmalısın dedi. Sanirim hamur işi tatlı ve paket gidalardan uzak durmak cozum
Bpakalin Tgb060919 50 mg da cıktı muhtemelen devam eder henüz dahiliyeye gidemedim o da diyetisyen e yönlendirir. Moralim çok bozuldu .
Bpakalin Tgb060919 bende tatlıdan nefret ederim ama ekmek ve hamur işi cok yedim sanirim onlar daha çok yükseltiyor öğrendiğinden beri ekmeği kestim pilavı hamur işi şekeri ağzıma sokmuyorum
Tgb060919 Bpakalin Allah yardımcımız olsun inşallah sıkıntı yaşamayız sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize