pink01 16+3 üm kuru meyveler aldım bebeğe faydası olur diye günlük yemek için hurmada aldım ama sanırım son aylarda yeniyormuş açılma yaptığı için ben bu haftalarda bebek için yersem düşük gibi bir risk olur mu yoksa olmaz mı
Ceylan35 pink01 hurmanın doğumu kolaylaştırdigi söyleniyor tam net bilgim yok ama muammada kalırsan yememeni tavsiye ederim🙄
Zeyk pink01 burada yazanlar hurmanın dogumu tetiklediği ve süt yaptığı yönünde ama ispatlanmış kanıtlanmış kesin bir bilgisi yok. Ben kendimden örnek vereyim canım istedikçe hurma incir kayısı yedim başından beri 37haftalik hamileyim. Birsey olmadı ama istiyorsan doktoruna danisabilirsin.
Tomris_umay pink01 ben ilk 5 ay boyunca günde 9-10 tane yiyordum düşünün 😂 canım şekerli şeyler istiyordu hep çünkü 🙈 hiç merak etmeyin birşey olmaz 🤗 şuan 7 . Aydayım hiç canım istemiyor 🤭 doktorunuzun içme yeme dediği şeylere dikkat edin yeter 🤗
nilly pink01 ye canım hiç bisey olmaz faydalıdır hurma. Ama az ölçüde ye. Günde bir iki tane ye mesela. Son haftalarında çok yersin.
HandeNur22 Benimde canim istemisti alicaktim ama cevremdekiler tehlikeli hurma yeme dediler yemedim bende nolur nolmaz 16 haftalik benimde 🤗
mrvygrtc Bende çok severim hurmayı arada yiyorum. Açılma olması için günde 8-10 tane yiyorlar son zamanlarda. Arada bir yemenin bir sakıncası olmaz bence erken doğum riski fln yoksa
Belmaaa pink01 ben de bilmeden yiyordum ama günde birkaç tane bir şey olmadı şükür hala denk gelince yiyorum bir tane
Twinksmom pink01 Ben sürekli kuru mango muz ve portakal yiyorum ayrıca hurma da yiyorum günde 1 tane ve daha 13 haftalık bebeklerim. Bir sorun olmaz bence 🤞
CgdmZtrk pink01 hurma rahmi yumuşatıp normal doğumu kolaylaştırıyor. Çok yersen erken doğum ya da düşük yapabilir canım çok çekmesine rağmen benim doktorum izin vermemişti.
Hi2018 pink01 Canım hurma karın kaslarını gevşettiğinden hamileliğin 37 nci haftasından itibaren 11 tane yenmesi gerekiyor günlük. Benim diyetisyenim şimdide haftada 2 kez ve 3 taneyi geçmeyecek şekilde ye bebek için yararlı dedi. Bende 16. haftadayım.