BabyLover Arkadaslar bebişin kemik yapisina gore cinsiyet tahmini yapılıyormuş bu doğru mu 13 haftalık olduk doktor ne kemik ne nub hiç tahmin etmedi var mı kemik yapısından bebisinin cinsiyeti tahmin edilen annisler🤰👼❤
BabyLover BabyLover sadece bacak arasına mı bakılıyor hiç bilmiyorum da cinsiyet tahmini yapılırken 🤷♀️ önce sağlık hayırlı evlat olsun tabi asklarimiz da merak sadece❤
1994ozg BabyLover kemik yapısından 10.haftada kız dedi 12.haftada erkeğe benziyo dedi henüz bilemiyoruz🤷♀️
5858g BabyLover bizim doktorumuz10 hafta 3 günlükken kemik yapısından yüzde90 erkek demişti ve bebeğim erkek
Yasmiiinn Benimkinede kemik yapısına göre 12. Haftada erkek dedi haftaya 2 li testimin sonucu için gitcem tekrar baktırcam bakalım ne diyecek🤷♀️
BabyLover Yasmiiinn ne güzel yorum yapmış en azından 🤷♀️ peki nasıldı ki kemik yapısı canım bari ben kendim bakayım kendime😁😂
s100516 BabyLover evet canım doktor 13 haftalıkken gittiğimde kemik yapısına göre erkek demişti, 16 haftalıkken oğlum olucağı netleşmişti 😊
BabyLover s100516 ya canım biraz bahseder kisin nasıl yani kemik yapısı ince kalın vs buna mı bakılıyor ben kendim baksam bari dr demedi de bana😁❤
s100516 BabyLover valla canım kemik yapısı hakkında hiç bir bilgim yok ultrason da devlet hastanesi malum bazen bebeği bile zor seçiyorsun o siyah beyaz kağıttan inan ki 😄
Mrvfndk Bana da kemik yapisindan erkek gibi demisti ama gostrmedi hic kiz olabilr ddi sonra da .daha belli degil gitmedm biraz daha buyusun netlessn
Mrvfndk BabyLover bilmiyrm ama erkek daha iri kemikli gibi kizda daha yuvarlak yapılı gibi sanki . Gerceklik payi nedr bilmem .
Alydemir BabyLover bence kesenin şekline bebeğin duruş pozisyonuna göre söylüyorlar kemik yapısı nasıl bilinecek ki
Annebebekkk BabyLover kemik yapısına göre cinsiyet söylemek tıpta yokmuş çünkü bazı kız bebekler bile erkeklere göre daha iri bi kemik yapısına sahiptir cinsiyeti söylemek tamamen dr uzmanlığına başarısına ve bebeğin genital organının kendisini göstermesinden anlaşılan bişeydir dr 12+5 erkek dedi 14+6 olduk bugün dün tekrar erkek dedi
5858g Ilaydamyy bilmiyorum ki bende doktor öyle deyince ben nasıl diye sormadım tekrar yaniliyodur diye düşündüm kemik yapısıyla ne alakası var diye ama varmış demekki 😊