Mhkose_35 Lutfenn yardımm! Bahar alerjim var arkadaşlar surekli hapşırıyorum, burun boğaz göz kaşıntısı oluyor benim gibi alerji olup doğal yollarla geçirmeye çalışan var mı çok zorlanıyorum hamilelikte zor oluyor ilaç da kullanamıyorum
kubraersin50 Mhkose_35 bende de var canım hatta koku alamıyorum aslında koku şikayeti ile gitmiştim alerjiden dolayı oluyor dedi fısfıs verdi ilaç verdi ama kullanamıyorum suan
happwmn Mhkose_35 bahar alerjim vardı bulunduğum şehirin havasından ötürü astım a çevirdi şimdi hergün C grubu bi ilaç kullanıyorum. Gebeliğimin başında bırakmıştım ve mahvoldum boğaz kulak hapşırık vb. En son doktorlar bi daha ki gebeliğimde b grubu bir ilacın bebeğe zarar vermeyeceği bi ilaç grubu olduğunu ve onunla devam edebileceğimi söylediler. Bitkisel bir çözüm bulamadım çok şey denedim hiçbir şey çözmedi 🤷♀️ O nedenle mecburen b grubundaki ilaçlara devam edeceğim.
Mhkose_35 Gebelikten önce levmont crebros gibi haplar ve burun spreyi kullanıyordum ama şimdi onları kullanamam öyle geçirmeye çalışıyorum ama iki gündür hapşırmaktan bende karnımdaki yavrumda mahvoldu kasıklarıma ağrı giriyor artık hapşırdıkça 😐