Gul-21 Senarslanceliktas 17+4 bende 18 hafta oluyorum demi ☺️Aşırı halsizlik tansiyon düşüklüğü yasıyorum kızlar
Melisakokpinar Senarslanceliktas 😍😍 bu zamanların tadını çıkarın benim de kasıklarımda ağrı oluyordu, genel de oluyor 😅🙈 30+5 teyim şuan resmen sancı çekiyorum o tatlış kasık ağrılarını özledim 😆👼
Blge28 Safiye12 oluyor baş ağrısı su içmek lazım bol bol hafif de gözlerimi kapatıp dinlenince geçiyor. Ayağa kalkınca mesela aniden hemen sağ şakağıma ağrı giriyor. Normal şeyler sanırım
Senarslanceliktas NurseB ilk ikisi düştü diğeri 21 haftalıktı hatta bende kan pıhtılaşması çıktı iğne kullanıyorum günlük
Gul-21 Melisakokpinar kendini canlı hissediyor MSI’ın evinin işini yemeğini yapabiliyor Musun bu haftada ben şu an baygın gibi yatıyorum
Melisakokpinar Gul-21 çabuk yoruluyorum ama bi çok şey de yapabiliyorum bu zamanlar da bi enerji geliyor insana sadece daha sık dinleniyorum. 🙄 ama en en en kötüsü çorap ayakkabı vs giymek. Hastane çantası hazırlamak ölüm gibi geldi eğilemiyorum istediğimi rahat alamıyorum 🤷♀️
Havvaa25 Senarslanceliktas bn 19 oldum xtn bnm oluo valaa bazen bebek bıyerde toplanıo kasıklarmda oda agrı ypıo dınlenınce gecıo rahm genıslıyormuss ondn