Espbulut NaimeYilmaz tek iyi yanı hala kıyafetlerim oluyor ama aynanın karşısına geçip bakıyorum yok ya hala aynı diyorum sinirim bozuluyor bazen 😂 sağlıklı olsun da tabii öncelik o 😌
Aysima11 Daha erken çıkması için bence benimde o zamanlar hiç yoktu 30 dan sonra bi çıktı şimdi benim kadar büyük karnı olan yoktur ☺
Espbulut ipeksfr arkadaşlarım diyor ne biçim hamilesin biz göbek sevemicek miyiz diye 😄 ama maşallah içeride kıyamet kopuyor özellikle muz yiyince maç başlıyor 😄
Espbulut HabibeGlrmr benimde vücut yapım enteresan biraz , belim bayağı uzun bacak boyuma göre , genişleyeceği yer var galiba ondan diyorum bende 😄
Tahinpekmezim Espbulut Merhaba bende 5 haftalik hamileyim allah sizinde bebisimizi saglikli bi sekilde kucaginiza almaya nasip etsin . Benimde beden yani ust bolumum bacaklarima gore uzun. Acaba bende mi sizin gibi olcam aslinda avantaj bile olabilirmi bizim icin 😀
Espbulut Obsesifk 61 kiloyla hamile kaldım 3 ay yemek yemedim 57 ye düştüm şuan yiyorum deli gibi ama almıyorum bebişin kilosu nedir acaba diye ona tedirgin oluyorum kaşar , muz yiyorum buradan okuduklarımla bakalım 😄
DidemYldrm Espbulut 21 haftam bitiyor bu gece 22 i doldurmaya başlayacağım 1 kg aldım zayıf hamile kalanlardanım çıkmaması daha iyi beni de kimse hamile sanmıyor
Susamtanesii DidemYldrm valla çatlak ve kıyafet konusunda iyi 🙂 bazen diyorum ki hala karnım dümdüz birde boyum uzun komşularla ilgi alaka yok komşuluk sıfır e biraz da geç oldu benim ki yarın öbürgün kucağımda gördüklerinde evlatlık aldı derler diye korkuyorum 😂😂😂😂
Susamtanesii Espbulut canım bende 19 haftalık gebeyim 8 kilo aldım ama karnım dümdüz bir cm bile büyüme yok göğüslerin dolgunlasti sadece o kadar
Nurarslan Espbulut ilk gebeliginiz sanirim.cok normal.benim bu 3.ve 34 haftalik olduk😍Kim gorse aaaa hamilemisin diye sasiriyor.hatta göbeginiz mi diye soran bile oluyor🙈
Espbulut Nurarslan benim ilk rabbim kucağımıza almayı nasip eder inşallah , maşallah sizinkilere 😍 etrafımda 3 aylık hamile olup tatlı tatlı ördek gibi yürüyen hamişleri görünce kendime şüpheye giriyordum ama normal demek ki 🙆🙆😄
DidemYldrm Susamtanesii 😅😅😅 benim de çıkmadı sende benim gibi s beden hamile tişörtü al bebek baskılı anlar o zaman herkes hamile olduğunu
BeyzaGnaydn Espbulut ben 23uncu haftadayim dhaa yeni cikti karnim😂 normal yani canim😁😁 ben oglumdada ayniydim, 5-6. Aylardan sonra cıkıyor, iç karnimiz geniş😊 kaşarı da denemedim, bilmiyorum😊😊
baharclk Espbulut bi arkadasim 32. Haftada inan 3 aylık gibi hic karni yok ilk zamanlar senin gibi hepten yoktu yeni cikmaya basladi
Nurarslan Espbulut cok normal cnm inan beni gor en fazla 4 aylık dersin 🙈Allah hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin guzel heyecanlar😍
Zeykem Espbulut ay aynı ben 17+3 üm 200 gram bile almadım anlamıyorum bu cocugun hıcmı agırlıgı yok 45 kıloyla hamıle kaldım hala 45 ım yanı anlamıyorum yapıstı su sayı bana ne yesemde alamıyorum bende ınanmıyorum hamıle olduguma mıllet nasıl ınansn😁
Dimplesgirll 20 haftalık hamileyken bile bana kilo aldım sanıp sormamış akrabalarımız bende 16 dan sonra yavaş yavaş almaya başladım şimdi 26 haftalık olduk artık belli oluyor ztn normal olan da bu cnm eskiden miş 30 40 kilo alanlar şimdi doktorlar 12 15 kilo en fazla almak gerektiğini söylüyor ben 26+3 üm 7 kilo almışım
Kuruuzum Ben ogrenir ogrenmez otomatikmen pskolojik heralde kilo almaya basladm🙄🤪 8 haftaligim simdiden gobegim var ama olsun napalim cocugum sagolsun 😂
Ayseeelif Espbulut ben de aynı şekil .zayıf degılım gayet ideal kılom var ve metabolızmam hep hızlıydı . hamilelikte de aynı şekil devam ediyor. Bebeğin sağlıklı ve haftasıyla uyumlu olması yeter .kilo az veya çok alma önemi zaten yok .ben 23+3 um .daha yeni karnım cıkmaya başladı ama o da normal 23 hastalıklar gibi değil 😊aslında bir bakıma dikkat de ediyorum aşırı ve gereksız şeyler tüketmıorum ekmek çok az yiyorum buna çok dikkat edıyrum. Boy 1.68 kilom 56 idi .şimdi 62 oldum😊cok şeker oldum😅anca beşinci ay bitince belli olmaya başladı karnım ama çok bol gıysem belki yöne belli olmaz .yaz olsa olurdu yine de😅
Espbulut Ayseeelif Ben gerçi son 1 aydır yemeye başladım ama nasıl yemek dağları yesem doğmam yine de tık yok kilo artmayınca bebişte zayıf mi kaldı ki diye tedirgin oldum azıcık 😔 birazda kilo alıp hamile moduna girmek istiyorum ama yok kollarım falan hala çöp gibi 😄