Gulcan_89 Çok fazla migrenim tutuyor. 15+5 haftalığım. Magnezyum verdi doktor. Kullanan ve faydasını gören var mı? Kullanmaya başlamak erken mi oldu yoksa ?
Zeyk Gulcan_89 magnezyumun bir zararını gormezsin. Prospektüsünü okursan fazlasıyla derde derman. Geçmiş olsun. Bir de nane yağı ile masaj yap başına
Tuxce Gulcan_89 bende de var migren aynı 15+6 yız bizde yaklaşık 2 aydır bir fiil baş ağrısı 3 gün ağrıyıp 1 gün gecio 😞 parol serum iyi geliyor atak geldiğinde en azından hafif ağrı boyutuna getiriyor.
[silindi] Gulcan_89 ben kullanıyorum canım. İlk bir hafta falan işe yaramıyo gibi geldi ama sonra maşallah kullandığımdan beri hiç ağrım olmadı 😂
Gulcan_89 Zeyk evet onuda yapıyorum. Buz kompreside yapıyorum. Yapmadığım şey yok ama bu migren beni mahvetti 😔 şu an kafamdan iğne yapılmaya başlandı bakalım. Umarım iyi gelir
Gulcan_89 Migrenli_ gon blokajı diye bi yöntem. İnternetten araştırabilirsin böyle bi sıkıntın varsa. Nöroloji doktoru yapıyor. 2.seans yapıldı dün
Migrenli_ Ben magnezyum kullanıyorum ilk aydan beri 4. Aydan sonra hafifledi migrenim kutu kutu Parol içiyordum :(
Gulcan_89 Migrenli_ bende öyleyim ya. Günde 3-4 tane parol yutuyorum son 1 aydır. Bugün magnezyum verdi doktor bakalım.
Gulcan_89 Tuxce ben acile gittiğimde sana bişey yapamayız diyip geri göndermişlerdi. Parol yutup duruyorum
Tuxce Gulcan_89 bana sadece parol verebiliriz baska birsy veremeyiz dediler. Yaptiar parol sonra dr soedum zaten kullanabilecgin 2 ilactan biri bisey olmaz dedi baska hastaneye sorabilirsin cunku dayanilmaz bi agri oluyor 😞