cubukkraker Doktor bugun muayene etti yine... baş basısı iyi dedi... inşallah bizimkinde de hakkımızda hayırlısı ne ise o olur
sokomel 39+3 oldum, sanki benimki de bir türlü gelmeyecek gibi geliyor. kasılma vs hiçbir şeyim yok. doktor bir hafta arayla görüyor. bir sonraki randevuya 5 gün verdi, 39+4te bekliyor. sancım falan yine yoksa durduk yere açılmaya bakar mi ki?
cubukkraker sokomel valla bende bi düzenli sancı çıkınca bakmıştı geçen hafta dün de baya bi zorladı açılma olsun diye inşallah faydalı olmuştur
Hsbgrhn Ayy bende 39+5oldum ama grlen bişey yok böyle beklemek zor yattağımda kalkmakta zorlanıyorum gelmiyor bu sancılar 🤨🤨🤨
cubukkraker Hsbgrhn Allah yardımcın olsun yatma kalk yürü merdiven in çık inşallah kavuşacaz yavrularımıza hayırlısıyla son günler az kaldı sabredelim bu da bizim imtihanımız😇
Esir cubukkraker benimde 40+1 de sancım yok ken yatış verdi en az ozamana kadar 2 cm açılıyor rahim açıcı takıyorlar sonra kendi sancında başlıyor hiç merak etme rahat ol yeter
Sudeeali cubukkraker cuma günü 🙏🏻🙏🏻 Bugünü saymıyorum artık yarın son günümüz bakalım heycan dorukta ve bende hala tık yok kendi gelmiyceği çok belli 😔😔
gezentianne cubukkraker Yeni telaşlarla ve ağrılarla mesgulüm yazamamışkm hiçbişry. Herkes saglıkla kavuşur inşallah