NaimeYilmaz SevdaGler burdan duymadımda doktorum yasadıgını sölemıstı. Cok cok cok dusuk ıhtımaller.. Bunu dert etmıyorsunuz herhalde ? 🙂
firdevs Benim de bebeğim çok az hareket ediyor hidrosefali den falan korkuyorum yarın doktoruma sorcam 30. hafta farkedilen varmış burda okumuştum 😥😥 çok mu abartıyorum fazla mı evham yapıyorum bilmiyorum 🙁😥
MuratZeynepDiner firdevs hareket hiç bir şey kanıtlamaz dedi benm doktorum.kimi bebek biraz tembel kimide cok hareketli oluyor takılmayın bence detaylı tarama yaptrıdysanz orda farkedilirdi sağlıklıdr Allahın izniyle☺
Mirzaannesi İçinizi ferah tutun her şey rabbimden☺ Rabbim her şeyin en iyisini en güzelini bilir dua edin sağlıkla kucağınıza alın inşaallah 😘😘
firdevs MuratZeynepDiner taramalarda bir şey çıkmadı kuzum da çok şükür 🙏 yarın doblere gircem ayrıntılı tekrar baksınlar Doktorum anlayışlı biri beni anlayıp yardımcı olur inşallah tatlım 🤗Rabbim hepimizin evlatlarını korusun 🙏🙏
MuratZeynepDiner firdevs aminn canm bende perinatologa gidiyorm 20.haftamdan bu yana kontrollere her gittiğimde bastan organ taraması yapıyor evhamlıyız hepimiz anne olmak bunu gerektiyor galiba☺
firdevs Ddmyvz kuzum burda biri söylemişti 30. hafta öğrenmişler bebeği fazla hareket etmiyormuş benim bebeğim de çok çok az hareket ediyor 27. Haftadayım kıpır kıpır olması gerekiyordu ama hamileliğimin başından beri böyle tembel beni oğlum o yüzden korkuyorum tatlım 🙁