hk0909 elifeldeniz Benim miyomum hamile kaldığımda 4cm di. Şimdi 15 haftalık hamileyim 8.5 cm oldu. Bazen sancılar dışında hiç bir sıkıntısı yok ama önemli olan yeri benim rahmin dışında ve bebekle alakasız bir yerde. Doktorum normal doğumda yapabilirsin istersen dedi.
Tazeanne0134 elifeldeniz valla canım sen yine biliyorsun benim haberim bile yoktu normal doğum yapacaktım ama sezeryan olmak zorunda kaldım doğum esnasında da miyomu aldılar ve şuanda kucağımda emziriyorum pazar günü 40ı çıkıyor inşallah
Marinedeniz elifeldeniz yok daha yapmadim 27 haftalik hamileyim ama miyom buyumus 4cm olmus doktor sorun etmeyecek bir bolgede dedi
elifeldeniz Marinedeniz insallah sağlıkla kucağınıza alırsınız...25.haftamda bebeğimin kalbi durdu bir ay önce
Marinedeniz elifeldeniz amin insallah canim cok uzuldum miyomdan dolayi mi durdu acaba sebebi neydi :(
Demet2 Bende de miyom var arkadaşlar gebeliğimde öğrendim yani normel doğum yapmayı pek önermedi doktorum ama gidişata bakalım kesin birşey demiyorum dedi şuan 34 haftalığım bilmiyorum sezeryanmı yaparım normelmi hangisi hayırlısıysa artık
icenes Bende de var hamilelikle birlikte çıktı 25+1 im rahmin dışında 3.5 cm büyüyor şuan için korkulacak bir durum yok dedi doktorum ama ilerde daha da büyüyebilir dedi erken dogum riskin olabilir dedi miyomun bulunduğu yer önemli canım
elifeldeniz Marinedeniz bilmiyoruz daha kan tahlili aldilar bir ay sonra sonuçlari alicaz canim ona göre miyomdan olup olmadigini anlayacaklarmış benim 4cm ama rahmin içinde su toplamisti bebeğim gelisim geriliği olmustu böyle olanlar varmi acaba😔
Marinedeniz elifeldeniz miyomun bulundugu bolgeyle alakali diye biliyorum canim ama baska bir sebep olablir bence rahimdeki su toplanmasiyla ilgili olabilir basin sagolsun canim Allah tekrar nasip etsin en kisa zamanda insallah
elifeldeniz hk0909 evet yeri çok önemliymiş benim rahim içinde onadan kayanaklanabilirmis sağlıkla gelsin bebeğim kuzum
TulayNEN elifeldeniz rahmin dış duvarında demişti doktor ama gebeliğe engel değildi.4ay icinde hamile kaldım