hilal_yener Kızlar 25+5 haftalık Hamileyim yemek yerken çok rahatsız oluyorum aslında çok yemiyorum hızlıda yemiyorum nefes alamıyorum tıkanıyorum ve geceleride yatarken çok zorlanıyorum nefes almakta benim gibi olan varmı ?
_zehra_ hilal_yener beeen. Akşam ları yemek , arkasından çay, meyve , süt derken gece zor nefes alıyorum. Evde çocuklar bile benden çok yiyo ama bi tıkanan benim 🤷♀️ mideye baskı yapıyo heralde bebisler
rabnaz6822 hilal_yener yemek yedikten sonra bende zor nefes alıyorum 😅20 dk eliptik bisiklet sürüyorum yada 1 saat yürüyüşe cıkıyorum öyle kendime geliyorum 🙆♀️
DilekBodurr hilal_yener İnan ki hamile olmayan biri bile benden çok yiyor ama gene de tıkanıyorum. Bugün gerim gerim gerildim resmen. Nefes alamıyorum resmen 😤😂
hilal_yener DilekBodurr bende şuan öyleyim bazı zamanlar geliyor karnım ortadan ikiye yarılcak şimdi cocuk fırtlayıvercek diyorum 😂 o kadar sert oluyor ki karnım 🤦🏻♀️
DilekBodurr hilal_yener farkındayım valla eskiden istediğim şekilde yatıp kalkardım şimdiden bel ağrısından yattığım yerden kalkamıyorum 🤨🤪
Oznur_11 Nuriiiiii bende de oluyor öyle ya. 31 haftaligim yeni başladı bende. Bebek büyüdüğü içindir diye düşündüm. Başka bir problemden olma ihtimali varsa goruneyim bende 🤷♀️
Merve-26 hilal_yener ne yesem göğsümün altindan aşagi dogru bi yanma sanki patlicam hissi az yada çok yemek farketmiyoda çok sıkıntılı ya😔
Nuriiiiii Oznur_11 canım göğüs hastalıklarına git derim, kadın doğumcular her şeyi normal karsılar, pıhtılaşma sorunun var mı bir de d- dimer testi yaptır kan gazı felan alıyorlar,bu yüzden de olabiliyor