Gamzenur60 Meliha_nur sezeryan korsesi kullanmadım ama sezeryan doğum yaptıktan sonra korse kullandım yamuna korse kullandım
Damlapilatin Gamzenur60 bende sezeryan olucam yamuna nin hangisi çeşitini aldınız atlet gibi mi nasıl bide sezeryandan ne kadar süre sonra kullanmaya başladıniz
Gamzenur60 Damlapilatin https://imgyukle.com/i/npBWhA Bunu kullandım canım 1 hafta olmadan kullanmaya basladim. 20 gün kullandım ve inan karnım hiç kalmadı 0 yanj dün düz oldu. Şuan tekrar hamileyim tekrar onu kullanicam.
Badevehande Sezeryandan sonra eski kilonuza döndüğünüz zaman o sarkık göbekten eser kalmıyor ben toparlayıcı korse bile aldım bi kere kullanmadım
Damlapilatin Gamzenur60 Sağol canım Süpersin ne kadara almıştın orjinal siteden mi aldın bunların sahtesi var mı. Bide termal korse gibi mi yağları mi eritti
Gamzenur60 Meliha_nur sezeryan yeri bakımı mi ? Eğer onu soruyorsan zaten korse oranı da sardığı için dikisin vs daha çabuk tutuyo herhangi bi mikrop kapma durumu olmadi duştan sonra batikonla temizledim bi sorun yasamadim
Gamzenur60 Damlapilatin termal gibi evet hep ter oluyodu karın bölgem özellikle temizlik yaparken takin süper oluyo 😂😂 orjinal canım kendi sayfasından aldım. 86 kiloyla doğuma girdim ona rağmen kendime m beden aldım 1 ay sonra m beden korse belimde dönüyordu
Gamzenur60 Damlapilatin yok canım sadece öndeki çengelli takma şeyleri var. 3 aşamalı zaten isteğe sore daralt bollastir
Damlapilatin Gamzenur60 yaaa bana umut oldun ben belli 90 kiloyla girerim doğuma bu korse yi alsam bide tayti almayi düşünüyorum temmuzda doğum var sezeryan le. İki korseyi kullansam bu kilolar gider mi bebeği de emzircem falan ne dersin. Sezeryendan kaç gün sonra takmaliyim