Hilaluur01 benimde esimle kan uyusmazligi var canim ilk kizimda hamileligimde igne vurulmadim bebege gecemz denildi genelde ikinci hamilelikde etki eder denildi antikorlar vs durumu var kizim dogdu ben 0rh- babasi0rh+ kizim babsiyla ayni kan grubunda dogdu hemen ignesi yapildi sonra bana yapildi ikinci gebelikde sorun olusmasin diye mutlaka igneleerini yaptir cocuk doktorumuz cok iyiydi kontrolleri yapilirken sadece sunu söylemişti kan uyusmazligi olan hastalarin ebbekleeinde sarilik bir anda ilerleme seyredebilir dedi gozbebeklerinin icine bak dedi vucuuduna bak dedi sarilik gorursen hemen doktora git bekleme dedi kan uyusmalzigi olan hastalarin bebeklerinde sarilik daha ciddi bir durum o yuzden bol bol emzir 1 2 saat araliklarinda uyuyosa bile uyandir mutlka emmesini sagla canim yok gogsumde uyuyo uyusun deme sakin uyandir mutlaka emsin allah korusun daha fazla ilerletebilir su asamada cok dikkatli olmasin allah yardimcin olsun canim baaklim suan ikinciye hamileyim 21 haftalik olduk 28 de ignemiz var bizimde sende bundan sonra aklindan cikarma sakin hamile filan kaliraan uyysmazligini soyle allah korusun ikinci gebelikde daha ciddi seyleer olabiliyor bebeginin durumunu takip et annen filan yanindaysa o daha iyi bilir sariligi