Bugleminannesi Nesliyy ben e bebekte indirim vardı m Dalin granül sabun tozu ve yumuşaticisini aldım memnun kalırsam onu kullanmaya devam edicem
Emos23 Nesliyy Çok kişi önerdiği için ve araştırmalarımın sonucunda içimin en sindiği deterjan Dalan Roxy matik oldu ve onu aldım.
Rmyssucu Nesliyy toz deterjanlar doktorum önermedi kalıntı bırakıyor bebek için zararlı diye uni baby aldım çok sevdim ☺️
Ysnrgnc Bgmbyz dediğiniz toz mu oluyor toz olanlar için durulamada problem oluyor diye tavsiye etmiyorlar
Greyy90 nektarin_moms bende green clean alcam. 😊 arkadaşım önermişti çok memnunmuş bide siveno baby de öneriliyor
Beyzagkk Bugleminannesi yumuşatıcılar çok sağlıklı değil bilginiz olsun. Bırakın bebeği Ben kendimde bile kullanmayı bıraktım alerjik reaksiyon gösterebiliyor. Çünkü makinaya son anda girdiği için yumuşatıcı çamaşırların üstünde kalıyor tene direk temas ediyor.
Kubrabhn90 Rmyssucu bende uni baby aldım deterjan ve yumuşatıcı sıvı bence de daha iyi sabun tozu kalıntı bırakıyor daha önceki çocuklarımda denemiştim memnun kalmadım bunda böyle aldım
Bugleminannesi Nesliyy makinesine de bağlı . Araştırdım biraz Dalin kullananlarin geneli memnun bende onu tercih ettim .
Tusubasa Nesliyy unibaby'nin içeriği temiz bir deterjan değil sls paraben filan var ama yinede siz bilirsiniz tabiki. İçerigi temiz Dalin dalan roxy siveno boron filan var hani bilginiz olsun😊
nektarin_moms Greyy90 ben hastane çıkışlarını yıkadım green clean ile memnun kaldım doğrusu. Lekeli durumlarda ne olur bilemiyorum tabi😊
Mucizebebegim3 Nesliyy uni baby aldim bayad aindirimdeydi 2 sivi normal deterjani 2 de yumusaticiisinj aldm ikiside 2 ser kilo yumusaticular 14 tl idi deterjanlar 22 tl ye geldi
Mucizebebegim3 Nesliyy bu aradaa toz deterjan almadm doktor kalinti birakiyor bebek icin alerjik olablir dedi bende sivisini aldm uni baybinin vok olumlu tepkiler var bende memnun kalirim gbi gelio unibaby guzel genelde
2104 Mucizebebegim3 kalıntı bırakmaması için ne ölçüde konulcaksa sıcak suyla seyreldilip öyle deterjan gözüne konulmalıymış.
Dkktlbsra Nesliyy duru granül aldım kokusu ağır değil kullandım leke çıkarmada da etkiliymiş kullananlar öyle söylüyo
Oznr46 Roxy ve Dalan zeytinyağlı granül sabun deterjan aldım ikisini bir kullanıyorum 🥰aldım ve yıkadım kıyafetleri çok güzel tertemiz yapıyor 🌸