OsmaninPrensesi Kizlar 30/6 haftalik hamileyimm ve migdemde cok kotu yanma var neyapmaliyim bi oneriniz varmi ?
Oglusumm OsmaninPrensesi Canim bende 30+0 haftalik hamileyim benim midemde son bi hafta feci sekilde yanıyor doktor ilac yazdı kullaniyorum biraz iyi geldi istersen sende doktoruna danış
Birprensesannesi_ OsmaninPrensesi doktora soyle tatlım benimde cok yanıyor mıdem rennıe duo verdı miden yandıkça iç dedi gece uyuyamıyorum gunduz huysuz oluyordum mıdem yuzunden ıkı gundur cok rahatım 😊
OktayMeltemSahin OsmaninPrensesi ben gaviscon şurup kullandım doktor tavsiyesiyle bana iyi gelmişti doktorunuza anlatın durumu muhakkak birşey önerecektir.
baharclk OsmaninPrensesi birkac yudum soğuk sütle idare ettim aylarca, sonra oda gecirmesi doktorum Minnacık bi hap verdi soyle sanada versin bosuna cekme. Once soguk sütü dene.
KaanMenekeOlpak OsmaninPrensesi bende de aynı sıkıntı olmuştu gebeler için gaviscon ilacı varmış onu kullandım rahatladım size de tavsiye ederim tabi doktor kontrolünden de geçmeyi ihmal etmeyin geçmiş olsun