Eda7776 11+4 haftalıgım bisey yediğim zaman sürekli afedersiniz geğiriyorum yemedigimde de aynı doktorum şurup verdi Rennie duo 2 gündür basladım kullanmaya ama bi faydası olucagını sanmıyorum sizlerde de böyle oluyor muu sinirlerim bozuluyor 😣
cptrhb Eda7776 Benim yeni başladı 11 haftalığım. Mide bulantılarım azaldı diye sevinirken şimdi mide ağrısı ekşimesi reflü başladı. Mide mi bozucak şeyler yememeye çalışıyorum. Acı, baharatlı şeyler dokunuyor genelde.
Ecrinbzkrt Eda7776 bende de başlamıştı aynı şurubu kullanıyorum bıde sabah ac karnına mide ıalcım var ama onu nadır ıcıyorum 1hafta mıdem agrıyosa kotuyse 1hafta rahat gezıyorum ama agrı olunca ekşiyince hemen ıalc ve surubu alıyorum
_tugbaa Eda7776 bende son gunlerimdeyim suan mide yanmasi icin doktora gitmek zorunda kaldim pronat surup verdi hemen kesti tavsiye ederim
Eda7776 cptrhb Bulantım hic olmadı bu güne kadar çok şükür. baharatlı yağlı acı da hic tüketmiyorum hep organik yoğurt peynir süt sebze ve meyve bol bol ama neden böyle oluyor anlayamıyorum 😣
Eda7776 Ecrinbzkrt 😏 güzel havalar da ben de çıkıp yürüyüş yapıyorum evim de denize çok yakın iyi geliyor evde çıkmadığım zamanlar da egzersiz yapıyorum evde umarım bi an önce geçer bu durum
Evlatkokusu Eda7776 bende o haftalarda aynı problemi yaşadım ne yesem öğürüyordum resmen 20 hafta bitince geçti şimdi 27. Haftanın içindeyim ve öğürmeler hazımsızlık yeniden başladı