Happpm Kızlar bebegim hiç oynamıyor ama bi lekenme yada bi ağrı hiç bişe yok neden oynamıyor olabilirki 20 haftayıbitirmek üzereyim
Islim123 Happpm kuzum soğuk bi su iç sırt üstü uzan bekle belki uyuyordur. Yada bir çikolata ve bir bardak su iç bekle yine de yarim saat içinde oynamazsa acile görün ama korkma uyuyordur
M_agayeva Happpm ola biliyor canim ben 26 haftadayim 2 haftadir duzene girdi bəndə 23 haftaya kadar iki gün araya hareket edərdi korkma
Islim123 Happpm 2 gündür hiç hareket göstermediysen doktoruna mutlaka görün canım tabi öncesinde hareketini hissediyorsan yada acile git kalp atışını dinle rahatla
Mgtl Happpm 28.haftaya kadar bebekler 2 gün hareket etmeden durabilirler. 28.haftadan sonra ise sıkıntı olur siz daha çok yenisiniz normal yani. Ama yine de doktora gidin sadece kendinizi korkutmayın diye dedim 😊
BerenDeren06 Bnce suan ara ara hissetmen normal bende onu cok yasıyorum ama icine dert olduysa git kalp atısını dinle yine de ihmale gelmez..
Zuleyhaaslan Happpm normal ama 20 den sonra başlar artık 23 kadar hareket hissedilemeyebilirmiş bende tam 24den sonra başlamıştım iyi ve hissetmeye geceleri ama
damlanne Happpm canım bende 23deyim 2 gün hiç oynamadı maşallah bugun pıt pıt durmuyor bu haftalarda uyuyor bebişler korkma 🤲😍
Eeeeeeozge Happpm bazen hareket etmeyebilir yemenle icmenle veya yorgunluğa bağlı olaraktan bende de oluyodu yeni dogum yaptım bnde
Sevgiic Happpm 22+1 benim suan gecen hafta yavas yavas hissetmeye basladim ilk gebelik oldugu icin gec hissedilebiliyomus