Rmysnrrr Kızlar 1 gün oldu adet olmadım evde yapılan karbonat limon ve çamaşır suyunu denedim anlatılana göre hepsi pozitif hiç denediniz mi siz? Doğrumudur sizce ? Eczaneden alınan testleri 2-3 gün daha geçerse o zaman yapmayı düşünüyorumz
mom44 Rmysnrrr eczaneden aldığım testi adete 2 gün kala yaptım çıktı. Evdeki testleri yapmadım 3 4 lira falandı eczanedeki hemde illa erken gösterici almadım
Cans Rmysnrrr Evde yapılan karbonat,çamaşır suyu,lahana vs gibi testlerin hepsi tam anlamıyla saçmalık ☺ 2 tane alın birini bugün çıkmazsa diğerini de 2-3 gün sonra yaparsınız ❤ Hayırlısı ve sağlıklısı sizinle olsun ☺
Nesomer Rmysnrrr eczaneden test alıp yap daha mantıklı koca karı işi gibi böyle şeylerle uğraşılmaz banada saçma geldi
NaimeYilmaz Evde test yapılmıyor maalesef . Ben gebelıgımı adetime 3 gün kala 3-4 tllık test ile öğrendım 🙏o pahalı erken testlerıne bile gerek kalmadı varsa cıkıyor
MihmininAnnesi Adetine iki gün kala yaptım pozitif cıktı cumartesi günü kan testi verdim tıp merkezinde sonuç 83.87 cıktı. Şimdi 4+2 yiz. Yarın ultrason da inşallah keseyi görcez 😊😊
Esra5 Rmysnrrr ben denemiştim acaba doğrumu diye pozitif çıkmıştı ondan sonra eczaneden test alıp yapmıştım pozitifti ama yinede evde yapılan ne kadar doğrudur bilemem ben meraktan yapmıştım 😊
Pcoslubiranne Rmysnrrr kuzenim öyle öğrendi gitti test yapti dogru cikti bana da yap yap diye tutturdu yaptim ama cikmadi halbuki hamileymişim.Varsa kaset testlerde adet gününde cıkiyor hatta daha öncesinde bile .Hiç ugrasma onlarla yaniltici olabilir.
Obsesifk Rmysnrrr doğru değil hiçbiri eczaneden al 5tl daha sağlıklı sonuçlar alırsın oda olmazsa şüpheleniyorsan kan ver sağlık ocağına
Aliasafinannesi Ben sırf gerçekmi değil mi acaba diye denedim. Hamile olduğum halde test sonucu negative cıktı. Ezcaneden alınan teste inanın derim