Zeynep3549 37 haftalık hamileyim 1 haftadır ağrı ve sancı cekiyorum ve 2 gündür yumurta akı gıbı şeffaf bir akintim var bu gün çoğaldı doğum mu bilmiyorum ne yapmam gerek bebek karnımda taş gibi olup aşağıya doğru baskı veriyor ama acılmam yok
Nursonunbu Zeynep3549 benimde öyleydi ama yanlış alarm hatta doktor suyumun geldiğinden bile şüphelendi bende öyle tabi amnisure testi bile yaptı negatif çıktı. Normal bu haftada dedi benimde belirtiler aynı
Hayat Zeynep3549 aynı bende öyleyim.35 haftalığız .Bugündende akıntı çoğaldı.Sancı ,kramp,kasılma geliyor gidiyor.Sanki bebek düşecek gibi.Ama düzenli deyil🙄
Emosh123 Zeynep3549 benim de 36dan itibaren akıntı geliyordu 37+3de kahverengi nişan geldi açılmam yok nst sancı çıkıyor sadece yarın 38olacağım kontrolüm var bakalım
Zeynep3549 Hatice_mustafa normal mi bu akıntı 2 gün önce bağladılar sancı vardı ama açılma yok diye eve gönderdi ler
Hatice_mustafa Zeynep3549 Haftan doğum için iyi ve akıntını hastane bilir canim normal mi ama aksatma.
Nursonunbu Zeynep3549 benim 37 diye biliyodum hatta 36+6 ama doktor 38le uyumlu dedi erken doğum yok sadece bebek kanala inmiş dedi