Smh06 5 haftalik hamileyim iyi bir hastahane arıyorum Cebeci tıp , hacettepe,gata,gazi hastahanesi tavsiye edildi ama emin olamadim öneri soylermisiniz yada bu hastahaneler nasıl bilginiz var mı?
Emin_e Smh06 gaziye ve sami ulusa hir kere gittim ve tekrar gitmem sürekli kalabalik ve dogru durust aciklama yapmiyor doktorlar... kontrole golbasi devlete doguma da sehir hastanesine gittim, ikisini de tavsiye ederim
Fatoserin Smh06 ben Hacettepeye gidiyorum biraz kalabalık oluyor ama çok memnunum herşeye detaylı bakıyor😊
Zeynepcoskun Smh06 Smh06 şehir hastanesini de çok beğeniyorlar bende kadın doğum aciline gitmiştim hem çok temiz hemde çok güzel ilgilendiler 35 haftalığız başlarda olsaydım oraya giderdim
Meriwa Smh06 şehir hast yakın olduğu için gidiyorum ama cok memnunum özele gitmekden bile vazgectim yani bi deneyin diğer türlü anlayamazsınız
yaseminligunler Cebeci tıpa gidiyorum ilk defa yalnızca cuma günü memnun kaldım kontrollerden diyebilirim detaylı ultrasyon cok güzel baktılar rahattı sende bebegi cok rahat göruyosun ondan önce orda iyi bakmazlar diye ozele 600₺ para verdim eşime demedim bosuna vermişiz diye ama bence bosuna gittii diye düşünüyorum dogum ıcın cebeciyi mecburi tercih edicem herkes devleti tercih et diyo
bebeklerim__ Smh06 gatayi çok öneriyorlar canım çok iyiymis bende konumdan dolayı gölbaşı na gidiyorum ama bende memnunum doğum yapanlar da memnunmuş ama bilmiyorumm Allah iyi doktorlarla karşılaştırsin🙏🙏
bebeklerim__ Smh06 Smh06 gazi doğum için önerilmiyor zaten çok kalabalık bende gittim evet baya araştırıyorlar ama doğum için hayir
Tnskmn Smh06 hacettepeye gidiyorum şuan ve yeni gebeleri almıyorlar diye biliyorum ama bi sor istersen canm
Esengl Bende hala kararsızdım ama şeşr hastanesıne devam edıyorum önceden hep özelde yapıcam dıye devlette itici bakıyordum ama şehır hastanesını ve özeli beraberınde goturunce bakdım ki çok öneriyolae şehir hastanesını bende oraya gotmeye karar verdım oraya devam edıyorum 22 haftadayım sadece korkum ilk doğum oldugu için eğer normal olursa beni çok zorlarlarmı yada sezeryanlık doğumu zorla normal yaparmı dıye tek dusuncelerım bu
Betullnaz Smh06 ilk doğumumu cebeci tıp ta yaptım çok memnun kaldım muayeneleri başka hastaneye gitmiştim ikinciye hamileyim yine oraya gitmeyi düşünüyorum şehir hastanesini de arkadaşım önerdi o da oradan çok memnun ikisi arasında kaldım bende