edanur2426 Merhaba dişim kötü durumda doktora gitmeyi düşünüyorum ama 7 aylık hamileyim bir sakıncası olmaz diyorlar ama arada kaldım giden anneler var mı acaba ?
Aheahe edanur2426 gittim canim bir seynyapmiyorlar ona göre bir ilac veriyorlar yani hamilelihini engel olmauan bir ilac zaten dis sorunsali bebegide etkiliyor
Clbaysa34 edanur2426 4 aylık hamile iken gittim, uyuşturmadan dolgumu yaptırdım çok şükür , doktorum 6 aylıktan sonra işlem yapılamayacağını söylemişti.
Bus_ak18 edanur2426 2. Trimester de gitmen gerekirdi doktora canım. Ama çogu doktor kabul etmiyor. Ben yeni gebeyim dişim felaketti doktor asla bsy yapamam doğumdan sonra gel dedi antibiyotik yazdı
edanur2426 Clbaysa34 hadi ya banada beş Aydan sonra yapıyorlar dediler bende bekledim bu zamana kadar 😔 dolgu yaptırmam lazım
Clbaysa34 çünkü uyuşturması gerekirse ilaç kullanacak, bu da iyi değil, beklemeseydin keşke .uyuşturmadan geçici dolgu yaparlar belki bi sor doktoruna
edanur2426 Clbaysa34 öyle söyledikleri için bekledim yanlış bilgi vermişler demk ki doktora sorarım olmazsa
fatmanur309 Bende 6-7 aylikken gitmistim dolgumu dahi Düzgünce yapamadi gecici bi ilac ile dolgu yapti sadece ve tek dedigi sey “dişini sıkmalısın ve doğumdan sonra gelmelisin” oldu.
edanur2426 fatmanur309 hadi ya doğumdan sonra da çok zor olur lohusalığı emzirmesi filan ertelemeseydim keşke hiç
Snglfndk Valla ben 4 aylıktım doktorum bana yaptırabilirsin dedi dayanamadım 3 tane dişimi de film çektirmeden yaptım kanal tedavi ve dolgu. Sonra renkli ultrasonada gttimmm çok şükür bi sıkıntı da görülmedi. Ama 6 aydan sonra yapamam demişti doktor ilk 3 ve son 3 ay yapılması sakıncalı şu an da çok şükür iyiyizzz
Zhrnz edanur2426 iki gebeligimdede ilk ve son 3 ay gittim sadece ilac verdiler bi.gorun derim iltihap vs olunca bebegide etkiler
Zuleyhaaslan edanur2426 ben de geçen hafta gittim 31 haftalıktım dolgu yaptırdım ona göre ilaç vuruyorlar aman git kurtul öyle çekilirmi iki hafta çektim dedim keşke önce gelseydim
0623-okay edanur2426 benimde curuk oluştu ama malesef 7. Aydan sonrası için erken doğum riski yaratabilir dedi dişçi